HMS- og Kvalitetsleder

BackeGruppen består av selvstendige entreprenørselskaper og prosjektutviklingsselskaper som geografisk dekker det vesentligste av
Sør-Norge. De ca 1000 ansatte i selskapene vil i 2013 utføre arbeider for ca. 3.300 mill. kroner, primært innenfor nybygg og rehabilitering av næringsbygg og boliger.
BackeGruppen deltar aktivt i utvikling av boliger og næringsbygg, og har solid økonomi og stor finansiell handlefrihet.

Martin M. Bakken AS er et allsidig entreprenørfirma i BackeGruppen, med hovedkontor i Elverum og kontor på Hamar. Martin M. Bakken AS med sitt primære markedsområde i Hedmark samt nordre deler av Akershus, har en forventet omsetning i 2013 på 515 mill. kroner. Antall ansatte er ca. 125.

FirmaMartin M. Bakken AS
FylkeHedmark
StedElverum
Søknadsfrist11.11.2013

FOR Å VIDEREFØRE OG UTVIKLE SELSKAPETS ARBEID MED HMS, KVALITETSSIKRING OG DRIFTSSTØTTE SØKER VI NY:

HMS- OG KVALITETSLEDER

HMS- og kvalitetsleder vil være bedriftens verneleder, vedlikeholde bedriftens totalkvalitetssystem og bidra til at selskapet og prosjektene oppnår målsetning innen HMS og kvalitet. Driftsstøtte i forbindelse med gjennomføringen av våre prosjekter vil også være aktuelle arbeidsoppgaver, bl.a. med oppfølgingsansvar for bedriftens lærlinger.

Vi søker etter person med erfaring fra HMS- og kvalitetsarbeid, fortrinnsvis med erfaring fra bygg- og anleggsbransjen.
Du må være strukturert og systematisk og ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.

Vi tilbyr allsidige utfordringer og gode muligheter for personlig og faglig utvikling i et hyggelig, spennende og til tider hektisk miljø.
For nærmere informasjon, kontakt daglig leder Svein Tollersrud, tlf. 913 77 910 eller driftssjef Lars-Erik Knippa, tlf. 900 25 688.

Enhver søknad behandles konfidensielt.

Søknad og CV sendes innen 11. november til:

Martin M. Bakken AS
Vindheiavn. 111, Pb 1255 Vestad
2405 Elverum

Vis flere stillinger: