Sivilingeniør/ingeniør VVA

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen bygg- og konstruksjoner, energi, tekniske installasjoner, vann, plan og samferdsel, prosjektadministrasjon og tverrfaglig prosjektering. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge AS
FylkeTelemark
StedSeljord
Søknadsfrist10.11.2013

Vi søker sivilingeniør / ingeniør VVA med hovedvekt på vei.

 

Litt om oss:

Sweco Seljord, avd VA, jobber med alle mulige typer VA-tekniske oppgaver. Dette gjelder prosjektering av vannverk og renseanlegg, samt ledningsnett. Våre kunder er mest offentlige byggherrer, men også private utbyggere.

Vi søker i denne omgang kompetanse spesielt innenfor anleggssektoren, veiprosjektering og byggeledelse.

 

Arbeidsoppgaver:

Til denne stillingen trenger vi en oppegående sivilingeniør / ingeniør med interesse for faget, relevant utdannelse og praksis.

 

Muligheter:

Stillingen spenner over et stort fagfelt, og innehar stor grad av frihet. Stillingen medfører noe reising.
Seljord som kontorsted kan tilby flott natur, hus og tomter, barnehageplass og et utvalg skoler. Seljord er trafikk-knutepunkt mellom øst og vest.

Vi kan tilby konkurransedyktige vilkår i et stort kontor med 40 høyt utdannede mennesker med god aldersspredning.

 

Din bakgrunn:

Sivilingeniør / ingeniør VVA med hovedvekt på vei, anlegg og byggeledelse.

 

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!


Vis flere stillinger: