Senior prosessingeniør

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen bygg- og konstruksjoner, energi, tekniske installasjoner, vann, plan og samferdsel, prosjektadministrasjon og tverrfaglig prosjektering. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge AS
FylkeVest-Agder
StedKristiansand/Mandal
Søknadsfrist14.11.2013

SWECO MEC AS er et multidisiplint ingeniørfirma med lang erfaring, beliggende i Mandal. Vi er 21 medarbeidere, alle med høy kompetanse innenfor våre fagområder. Vi vektlegger selvstendighet og evne til å ta ansvar hos den enkelte.

 

Arbeidsområder
Vi jobber med alle typer prosjekter, fra konsept til ferdig anlegg.
Det må påregnes utstrakt kundekontakt, samt oppfølging av prosjekter.

 

Muligheter
Sweco er et stort rådgiverselskap med mange muligheter for personer som har den rette bakgrunn og holdning.
Vi utvikler våre medarbeidere i 3 retninger, fagperson, prosjektledelse og administrativ ledelse, som er videre inndelt i flere undernivå.
Vi har eget opplæringsprogram innen ledelse og prosjektledelse hvor vi utvikler egnede personer. Vi har spennende kunder og prosjekter, vi jobber med. Utfordrene og nye oppgaver i et flerfaglig miljø.

 

Din bakgrunn
Vi ønsker å forsterke vår prosessavdeling og søker senior prosessingeniører rørdesign, med minimum 5 års erfaring fra prosjektering innenfor offshore og/eller farmasøytiske anlegg.
Prosessimuleringskompetanse fra både "batchproduksjon" og kontinuerlige prosesser, er aktuelt.
Kjennskap og erfaring med moderne simuleringsverktøy forventes.
Søkere med relevant erfaring foretrekkes, men også relativt nyutdannede med gode resultater kommer i betraktning. Nødvendig opplæring vil bli gitt.


Vi oppfordrer spesielt kvinner til å søke denne stillingen.

 

Arbeidssted vil være Mandal eller Kristiansand, og arbeid hos kunde som medfører noe reising må påregnes.

 

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!


Vis flere stillinger: