Rådgiver Kuldeteknikk Tromsø

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 1050 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. COWI Norge er en del av COWI-gruppen som med ca 6100 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCOWI AS
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist20.11.2013

COWI's tjenester innen industri og energi omfatter industriell virksomhet, energiproduksjon og distribusjon, samt olje- og gassvirksomhet. Det er tett samarbeid mellom ulike internasjonale fagmiljøer i COWI, med bred erfaringsutveksling knyttet til det internasjonale energimarkedet, samt planlegging og vurdering av alternative energisystemer og klimakontroll. Typiske tjenester innen industri er knyttet til matindustri, prosessindustri og maritim teknologi, mens energirådgivning, fjernvarmesystemer, elektrisk kraft, energigass og bioenergi er typisk innen energifaget. Vi er rådgivere for alle faser av et anlegg.

 

Vi har kunder over hele Norge og har arbeidsoppgaver langs hele vår langstrakte kyst. Med våre lokaler i Tromsø har vi en ypperlig nærhet til et travelt maritimt miljø. Våre tjenestekonsept er etterspurt fra de minste rederier til større konsern og offentlige organisasjoner.


Som bygningsingeniør vil du i hovedsak arbeide med
•    rådgiving og prosjektering av kulde og varmepumpeløsninger
•    kunde- og markedsaktiviteter

Vi søker deg som har følgende kvalifikasjoner:
•    Master/Sivilingeniør, Bachelor/Høyskoleingeniør-utdannelse eller teknisk fagskole innen kuldeteknikk, maskinteknikk, VVS, energi og miljø eller tilsvarende
•    gode ferdigheter innen rådgivning og prosjektering av kuldeanlegg
•    jobber selvstendig og liker å arbeide i team
•    systematisk
•    faglig interesse


COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag.

 

Vis flere stillinger: