Bygningsfysiker - Drammen

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen bygg- og konstruksjoner, energi, tekniske installasjoner, vann, plan og samferdsel, prosjektadministrasjon og tverrfaglig prosjektering. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge AS
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist14.11.2013

Ved avdeling Bygg og konstruksjonsteknikk er vi over 40 medarbeidere med kompetanse innen arkitektur, byggeteknikk, industri-, offshore- og samferdselskonstruksjoner, brannteknikk, akustikk og prosjektering- og byggeledelse. Vi prosjekterer alt fra støttemurer og betongfundamenter, via bygninger (skoler, kontorer, industribygg, med mer) til bruer og offshore plattformer. Vi har et utbredt samarbeid med de andre ingeniørfagene innen VVS, Energi og Miljø i bygg, Elektro, med mer i hele Sweco konsernet både i inn- og utland.

 

Arbeidsområder
For å betjene en økende oppdragsmengde og for å bedre kunne ivareta interessene til våre eksisterende og nye samarbeidspartnere søker vi etter flere dyktige fagfolk.

 

Din bakgrunn

Ingeniør eller arkitekt med minst 3 års erfaring fra konkrete prosjekter innen bygningsfysikk, termografi, samt andre beslektede fagområder.

 

Kvalifikasjoner:

  • Du er initiativrik og må kunne jobbe selvstendig med innsalg av tjenester og kundeoppfølging
  • Du tenker tverrfaglig, analytisk, og jobber systematisk
  • Du er kunde- og resultatorientert
  • Du er lagspiller, engasjert, nysgjerrig og ansvarlig
  • Du har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
  • Du må beherske SIMIEN, og/ eller VIP Energy og /eller IDAICE

 

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!


Vis flere stillinger: