Siv.ing./ing. VVS, energi og Miljø

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen bygg- og konstruksjoner, energi, tekniske installasjoner, vann, plan og samferdsel, prosjektadministrasjon og tverrfaglig prosjektering. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge AS
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist01.11.2013

Divisjon Vest i Sweco omfatter kontorene i Bergen, Voss, Stavanger, Førde og Svalbard, og har flerfaglig kompetanse som innbefatter alle tekniske fag. Ved kontoret i Stavanger er vi ca. 65 medarbeidere.
På grunn av økende oppdragsmengde søkes nye medarbeidere på VVS-avdelingen i Stavanger med VVS bakgrunn. Vi har et arbeidsmiljø hvor nytenking, lagspiller og engasjement verdsettes høyt.

I prosjektene er samarbeid på tvers mellom fagavdelingene et meget viktig punkt for å oppnå optimale løsninger for våre kunder.

 

Arbeidsoppgaver

  • Prosjektering og beskrivelse av VVS-byggautomatiseringsanlegg.
  • Oppfølging av leveranser
  • Oppfølging ved idriftsettelse av anlegg
  • Energioppfølging og energiøkonomisering
  • Prosjektledelse og kundeoppfølging

 

Noen av dine viktigste arbeidsoppgaver vil bli å styrke vårt samarbeid med vår Elektro -avdeling, samt dele og videreutvikle kompetansen innen VVS, energi og Miljø.

 

Muligheter
Ønsker du raskt faglig utvikling og utfordringer er Sweco stedet for deg. Du får mulighet til å videreutvikle flerfaglig samarbeid, bidra i de største prosjektene på Vestlandet og arbeide med prosjekter på tvers av avdelingene i et av Norges sterkeste fagmiljø.

For Sweco er kontinuerlig kompetanseutvikling nødvendig for å løse dagens og fremtidens utfordringer.

I Sweco får du mulighet til å bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom å bidra med gode løsninger i prosjekt.

 

Dine kvalifikasjoner
Ingeniør/siv.ingeniør innen minimum et av fagfeltene automasjon, VVS eller elektro.
Relevant erfaring eller kompetanse kan kompensere for krav om formell utdannelse.
Systemforståelse innen sanitær-, varme-, kulde-, varmepumpe-, ventilasjon-, romregulerings- og eller energianlegg vil være en fordel.
Du har evne og interesse av å tilegne deg ny kunnskap, samt dele og videreutvikle kompetanse.
Du trives med å arbeide med utfordrende og flerfaglige prosjekter i en travel hverdag.
Har du erfaring fra entreprenør, leverandør, rådgiver eller annen relevant praksis er du den vi søker.

 

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!


Vis flere stillinger: