Sivilingeniør/ingeniør Bygninger Kristiansand

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 1050 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. COWI Norge er en del av COWI-gruppen som med ca 6100 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCOWI AS
FylkeVest-Agder
StedKristiansand S
Søknadsfrist15.11.2013

COWI er rådgiver i alle faser i alle typer byggeprosjekter fra idé via planlegging, bygging, drift, vedlikehold og utvikling, til riving, gjenbruk og rehabilitering. Vi har kompetanse og kapasitet innen alle tekniske fag, akustikk, brannsikkerhet og security, konsekvensutredninger, regulerings- og stedstilpasninger mm.  COWI legger avgjørende vekt på miljøeffektiv rådgivning og prosjektering og har alltid fokus på å finne løsninger som bidrar til en bærekraftig global ressursutvikling.

 

COWI har vunnet en rekke spennende og faglig krevende oppdrag og skal nå ansette medarbeidere med erfaring fra prosjektering av bygg- og anleggskonstruksjoner. Du vil delta i våre prosjekter innen leilighetsbygg, forretningsbygg, skolebygg, sykehjem og i våre samferdselsprosjekter.

 

Som bygningsingeniør jobber du i hovedsak med
•    dimensjonering betongkonstruksjoner, både slakkarmerte og etterspente konstruksjoner
•    modellering og utarbeidelse av tegninger
•    deltakelse på møter med oppdragsgiver
•    utarbeidelse av tilbudsunderlag
•    oppfølging på byggeplass
•    tilbudsarbeid

Etter ansettelse vil du også få mulighet til å innta rollen som vår prosjektleder.

 

Vi søker deg som er løsningsorientert, har tverrfaglig forståelse og evne til å bygge tillit og gode relasjoner.  Du har sterk faglig interesse og evner å dele din kunnskap med dine medarbeidere.  Vi forutsetter at du har minimums tre års utdannelse som bygningsingeniør og minimum 2-3 års relevant erfaring.



COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag.

 

COWI har store ambisjoner for Kristiansandskontoret og ønsker en sterk vekst innenfor mange fagfelt i årene fremover. Det er også derfor vi fra 1. mars 2014 flytter inn i større og flotte nye kontorlokaler i sentrum av byen.

 

Vis flere stillinger: