Schüco satser stort på Bygg Reis Deg 2013

Schüco viser vinduer, dører og fasader for privatboliger og næringsbygg med utgangspunkt i ”Menneske.Natur.Teknikk”

Vi tilbringer størstedelen av livet i bygninger, og forskning viser at vi om 30 år vil kunne bruke hele 90 prosent av tiden vår innendørs. Desto viktigere er det at bygningen er tilrettelagt for at mennesket får den luftkvaliteten, lufttemperaturen og det naturlige lyset, som det trenger for å kunne fungere optimalt. Bygningsteknologien må oppfylle de høyeste krav til design, komfort og sikkerhet. Samtidig må bygget yte sitt bidrag til å redusere CO2-utslipp og til å beskytte jordens naturressurser ved å bruke mindre energi.

– Under Bygg Reis Deg viser Schüco vinduer, dører og fasadesystemer som imøtekommer disse kravene både for nybygg og modernisering. I utviklingen av systemene har det blitt lagt stor vekt på forenklinger i både produksjon og montasje, samt frihet i planleggingen. Schücos teknologi setter menneskene i sentrum og er i samklang med naturen, sier Hanne Sofie Flem i Schüco International KG, avd. Norge.

Schüco vil i år bruke denne Bygg Reis Deg-arenaen til mer enn produktutstilling.

– Med to seminarer om modernisering og ”grønne” vinduer, en konferanse om Parametric Freedom Concept, i tillegg til kundeseminar og kundemøter, føler vi at utnyttelsesgraden av Bygg Reis Deg blir vesentlig større. Gjennom seminarene kan vi bidra med å spre kunnskap om både moderniseringsløsninger for yrkesbygg og forskjeller og fordeler ved ulike vindusmaterialer. Med Schüco-konferansen ”Parametric Freedom Concept” håper vi å gi arkitekter, konsulenter, entreprenører og investorer informasjon og ideér og samtlige få tilbakemeldinger fra det norske markedet på et konsept som befinner seg i en tidlig utviklingsfase, sier Flem.

De stiller i år med en 150 kvadratmeter stor stand.

Hovedtemaet er konseptet "Menneske.Natur.Teknikk."

- Mennesket ønsker godt design, god komfort og sikkerhet. Naturen trenger bærekraftige, energieffektive løsninger. Teknikken er grunnlaget for å oppnå både ønsket design, komfort, sikkerhet og bærekraftige, energieffektive løsninger.