Senior ingeniør Stål

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen bygg- og konstruksjoner, energi, tekniske installasjoner, vann, plan og samferdsel, prosjektadministrasjon og tverrfaglig prosjektering. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge AS
FylkeVest-Agder
StedKristiansand S
Søknadsfrist15.11.2013

Regionkontoret i Kristiansand har 31 medarbeidere og holder til i trivelige lokaler like nord for Sør Arena. Vi har en meget dyktig stab med allsidig kompetanse innen prosjekt- og byggeledelse, byggeteknikk, brann, FDVU, energirådgivning, arealplanlegging, miljøanalyser. Kristiansandskontoret jobber mot industri, vannkraft, private utbyggere, samt offentlig sektor.

Vi jobber for tiden med mange spennende prosjekter og ordretilgangen er stor. Vi trenger derfor å styrke staben i Kristiansand.

 

Arbeidsområder
Vi opplever en økt etterspørsel innenfor byggfaget og har behov for å styrke vårt byggmiljø med en senior ingeniør innen stål. Arbeidsopgavene vil være allsidige innenfor prosjektering av stålkonstruksjoner.

 

Muligheter
Sweco er et stort rådgiverselskap med mange muligheter for personer som har den rette bakgrunn og holdning.
Vi utvikler våre medarbeidere i 3 retninger; fagperson, prosjektledelse og administrativ ledelse, som er videre inndelt i flere undernivå.
Vi har eget opplæringsprogram innen ledelse og prosjektledelse, hvor vi utvikler egnede personer. Vi har spennende kunder og prosjekter. Sammen med våre kunder kommer vi frem til de beste løsninger.

 

Vil du 

  • være med og videreutvikle vår bygg- og konstruksjonsgruppe
  • jobbe med offshore prosjekter
  • jobbe med stål i flerfaglige byggeprosjekt
  • delta i spennende prosjekter sammen med våre andre kontorer i Norge
  • jobbe med verktøy som Revit, Staad, Robot og Pro-Steel

 

Dine kvalifikasjoner
Vi søker deg som er ingeniør/sivilingeniør med minimum 8 års erfaring fra rådgivende virksomhet. Du behersker norsk bra muntlig og skriftlig.

 

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!


Vis flere stillinger: