Mestervindu lanserer innadslående vindu

På Bygg Reis Deg neste uke lanserer Mestervindu et nytt innadslående vindu.

- Mestervindu har de siste årene hatt høyt fokus på innovasjon og utvikling; glasslist og løse sprosser i aluminium, aluminiumsbekledning til alle produkter, brann- og lydsertifisering, passivhus-vindu og HC-terskel til både balkong- og skyvedør, heter det i en melding fra selskapet.

Nå lanserer de et innadslående vindu som siste skudd på stammen.

– Vi er stolte av produktene våre, og dette gjør produktspekteret vårt komplett, sier daglig leder Espen Fjeldtvedt hos Mestervindu.

Det innadslående vinduet er hovedsakelig et prosjektvindu, har rettprofil, og plass til tykke glass med gode egenskaper i rammen.

– Vi utvikler løsninger for fremtiden, og denne konstruksjonen gir mulighet for svært god lydisolasjon og lav u-verdi – innenfor passivhus-standarden som innføres i 2015. Vinduet har i tillegg markedets beste lyddemping i én ramme, hele 41 dB rW Ctr / 46 dB rW, hevder Fjeldtvedt.

Bedriften deltar i år på Bygg Reis Deg for femte gang.

– Som alle våre produkter, blir også dette vakuumimpregnert for best mulig råtebeskyttelse. Vinduet har en ettgreps-vrider og kan leveres med senket grep for betjening fra rullestol. Vinduet vi har med oss på Bygg Reis Deg er en prototype. Det er testet hos Sintef, men vil ikke gå i produksjon før tidlig i 2014, avslutter Fjeldtvedt.