Prosjektleder VA-teknikk Trondheim

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 1050 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. COWI Norge er en del av COWI-gruppen som med ca 6100 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCOWI AS
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist15.11.2013

COWI har et bredt sammensatt VA-miljø, både når det gjelder kompetanse og kapasitet. Sikker vannforsyning, effektive avløpsløsninger og naturbaserte prinsipper for overvannshåndtering, er en forutsetning for et velfungerende samfunn og den offentlige helse. Miljømessige og samfunnsøkonomiske påvirkninger skal balanseres med å innfri de behovene som kontinuerlig vekst og global velstandsutvikling forutsetter. COWI er rådgivere innen alle faser fra planlegging-, bygge- og anleggsfasen, til drift og vedlikehold av systemene.

 

Beskrivelse av arbeidsoppgaver og ansvarsområde
Som prosjektleder blir du ansvarlig for kommunaltekniske oppdrag innen faget VA-teknikk. Dette innebærer at du selv er aktivt i planlegging og prosjektering, samt definerer mål for prosjektmedarbeider og gir oppfølging i prosjektperioden. I komplekse tverrfaglige prosjekter innen samferdsel og/eller bygg fungerer du som disiplinleder for eget fag. Annet arbeid består av prosjektstyring, utarbeidelse og oppfølging av kvalitetsplaner samt deltakelse i tilbudsprosesser. I tillegg vil byggeledelse og oppfølging av VA-anlegg i byggeperioden være aktuelt, samt følge opp oppdragsgiver og utvikle gode relasjoner med egne kunder. 

 

Ønskede kvalifikasjoner
Vi leter etter deg som har solid VA-faglig bakgrunn og trives i prosjektlederrollen. Du er proaktiv, har faglig og kommersielt fokus, jobber målrettet og inspirerer dine prosjektmedarbeidere til å nå felles mål.  Du ser på gode relasjoner som en forutsetning for å lykkes og vil jobbe aktivt med å bygge relasjoner og nettverk på tvers i organisasjonen. Vi forutsetter at du er ingeniør/siv.ing. og har minimum 5 års erfaring som prosjektleder/faglig leder innen VA-teknikk.  I tillegg er det en fordel at du har byggeledererfaring.

 

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag.

 

 

Vis flere stillinger: