Prosjektingeniør Elkraft, avdeling Elektro Oslo

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 1050 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. COWI Norge er en del av COWI-gruppen som med ca 6100 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCOWI AS
FylkeOslo
Søknadsfrist15.11.2013

COWI er rådgiver for helheten i alle typer byggeprosjekt, fra idé via planlegging, bygging, drift, vedlikehold og utvikling, til riving, gjenbruk og rehabilitering. I tillegg til kompetanse og kapasitet innen tekniske fag, inngår mer myke fag som akustikk, brannsikkerhet og security, konsekvensutredninger, regulerings- og stedstilpasninger. En stor del av verdens energi- og materialproduksjon går til oppfølging og drift av bygninger, derfor er det viktig for COWI at miljøeffektivitet er en rød tråd i prosjektløsningene. Det gjør det mulig å optimalisere energibruk, fleksibilitet, langsiktighet og totaløkonomi, i tillegg til å være positivt for stedlig indre/ytre miljø og den globale ressurssituasjonen.

 

COWI har et av Norges ledende fagmiljø innen elektroteknikk. Vi har mange og varierte oppdrag, blant annet innen helsebygg, flyplasser, datasenter, undervisningsbygg, næringsbygg, industrianlegg, høyspenningsanlegg og samferdsel. Vi er nå på jakt etter sivilingeniør/ingeniør, erfaren eller nyutdannet, til spennende prosjekter. Vi ser etter deg som vil være med å videreutvikle vår kompetanse, og øke kapasiteten på prosjektering og rådgiving innen elkraft. På Helsfyr i Oslo venter 60 gode kollegaer på deg.

 

Som prosjektingeniør arbeider du i hovedsak med
•    prosjektering av generelle elektroinstallasjoner og strømforsyning i bygninger
•    kvalitetssikring av eget arbeid mot krav og COWI standard
•    oppdragsledelse i mindre, enfaglige oppdrag
•    identifisering best praksis og bidrar til faglig utvikling
•    oppfølging og rapportering egen fremdrift og faglig resultat til prosjektledelse



Vi er ute etter deg som er pålitelig, tilegner deg ny kunnskap og deler den med resten av teamet. Du er proaktiv og har god kommunikasjonsevne. I tillegg er du strukturert, mestrer stress og har god prosesskompetanse.


COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag.

 

 

Vis flere stillinger: