Senior vegplanleggere avdeling Veg Midt/Nord - Trondheim eller Tromsø

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap med ca 1050 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging.  Som en del av COWIgruppen, med ca 6100 medarbeidere, har vi kompetanse og kapasitet til å sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt.

FirmaCOWI AS
Fylke
StedTrondheim eller Tromsø
Søknadsfrist31.10.2013

COWI er blant Nord-Europas ledende rådgivere innen samferdsel. Via tett samarbeid på tvers av egne fagdisipliner og geografisk tilhørighet, finner vi fram til trygge, effektive og samfunnsøkonomiske løsninger. Våre oppdragsgivere og andre samarbeidspartnere er viktige medspillere underveis. Flyplassutbygging, bruer, tunnel- og marine konstruksjoner, jernbane, veg, bybane og trikk, trafikk, areal- og landskapsplanlegging, er våre største fagområder innen divisjon samferdsel.

 

Beskrivelse av arbeidsoppgaver og ansvar:
I avdeling Veg Midt/Nord blir du en del av et veletablert samferdselsmiljø på 15 ansatte med varierende grad av erfaring, fra et par år til godt over 10 års fartstid i bransjen. Dine primære arbeidsoppgaver består av planlegging/prosjektering på alle nivåer – overordnede planer, reguleringsplaner, byggeplaner og anleggsoppfølging. Du kan i tillegg få ansvar som oppdragsleder og/eller disiplinleder på små eller mellomstore prosjekter, samt bistå i tilbudsprosesser og utarbeidelse av konkurransegrunnlag. Avhengig av din motivasjon og kompetanse, får du mulighet til å spesialisere deg ytterligere innen ditt fagområde og/eller påta deg større ansvar innen prosjektledelse eller markedsarbeid.

 

Ønskede kvalifikasjoner:
Vi leter etter deg som brenner for faget og trives med å dele dine er faringer og kompetanse med kolleger. Du er pålitelig, opptatt av detaljene og kvaliteten i arbeidet og trives med å jobbe selvstendig. Du er ingeniør/siv.ing. med minimum 5 års erfaring fra bransjen, har gode kunnskaper i bruk av AutoCad og NovaPoint samt erfaring med 3D-prosjektering.


 
COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag.



Arbeidssted: Trondheim eller Tromsø

 

Vis flere stillinger: