Seniorrådgivere innen trafikkplanlegging

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 1050 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. COWI Norge er en del av COWI-gruppen som med ca 6100 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCOWI AS
FylkeFlere fylker
Søknadsfrist15.11.2013

Innen COWIs divisjon for miljø og samfunn samarbeider samfunnsplanleggere, ingeniører, økonomer og landskapsarkitekter for å finne løsninger der miljø og mennesket står i sentrum. Vi arbeider med analyser, utredninger og planlegging for å oppnå gode og fremtidsrettede transportløsninger. Løsningene fungerer som beslutningsgrunnlag for investeringer og virkemiddelbruk innen både offentlig og privat sektor.

 

Trafikkmiljøet i COWI består av ca 25 høyt kvalifiserte og dyktige medarbeidere som arbeider med en variert og spennende prosjektportefølje. Vi jobber blant annet innen trafikkplanlegging, trafikkanalyser, kollektivtrafikk, signalregulering, transportmodeller og trafikkundersøkelser. I tillegg til egne prosjekter bidrar vi gjerne med det lille ekstra i oppdrag på tvers av faglige og geografiske grenser, både nasjonalt og internasjonalt. Det siste året har vårt fagmiljø hatt en betydelig og gledelig vekst i antall medarbeidere. Vi mener at dette skyldes en kombinasjon av faglig spennende oppgaver, gode utviklingsmuligheter og et godt sosialt miljø. Som vår kollega vil du nyte godt av mye tillit og fleksibilitet i hverdagen, men dette betinger ansvar for å levere gode løsninger av høy kvalitet.

 

Du jobber i hovedsak med: 
•    Utredninger, analyser og evalueringer innen areal og transportløsninger
•    Kartlegging og analyser av trafikkstrømmer og kapasitet (for personer, kjøretøy og gods)
•    Transportmodeller og trafikksimulering
•    Konseptvalgsutredninger
•    Oppdragsansvar for enfaglige prosjekter eller disiplinleder i store flerfaglige prosjekter
•    Videreutvikling av fagmiljøet i COWI, både gjennom ordinært plan- og prosjektarbeid og gjennom deltagelse i markedsføring og tilbudsarbeid


 
Vi er ute etter deg med engasjement og interesse for prosjekter som bidrar til bærekraftige areal- og transportløsninger. Du har god oppdragsforståelse, trives med faglige dypdykk i ulike problemstillinger og leverer kvalitativt gode løsninger. Det er en fordel om du har erfaring med bruk av Illustrasjons- og analyseverktøy (GIS), samt evne og interesse for nettverksbygging. Vi ønsker at du har utdannelse på masternivå og minimum fem års erfaring innen trafikkplanlegging eller tilsvarende, enten fra offentlig eller privat virksomhet.

 

Arbeidssted: Primært Oslo, men også Fredrikstad, Drammen, Trondheim og Bergen er aktuelle.



Vis flere stillinger: