Ingeniør/sivilingeniør vann og avløp til Bryne

Asplan Viak er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Asplan Viak AS eies av Stiftelsen Asplan og har ca 760 ansatte ved 24 kontorer i Norge. Selskapet er organisert i 5 divisjoner – Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur, Vann og Miljø. Asplan Viak satser tungt på egne kjerneverdier: Kvalitet, respekt, smarte løsninger og samfunnsengasjement.

FirmaAsplan Viak AS
FylkeRogaland
StedBryne
Søknadsfrist07.11.2013

Vi ønsker nå å etablere et tverrfaglig miljø på Bryne med 8-10 medarbeidere. Brynekontoret vil samarbeide tett med Asplan Viak Stavanger. Stavangerkontoret har 60 medarbeidere i et sterkt tverrfaglig miljø med faggrupper innenfor plan og Analyse, Vann og Miljø, Samferdsel Infrastruktur og Arkitektur og Landskap. 

 

Vi søker deg som har faglig engasjement og vil utvikle deg videre. Du bør ha teknisk utdanning tilsvarende ingeniør eller sivilingeniør og ha lyst til å arbeide med utfordrende oppgaver innenfor vann- og avløpsteknikk. Nå er vi spesielt ute etter deg med interesse for VA-transport-systemer eller VA-tekniske prosessanlegg, og helst med noen års erfaring, men nyutdannede oppfordres også til å søke. 

 

Vann og miljødivisjonen i Asplan Viak består av ca. 150 medarbeidere på landsbasis. I Vann og miljøgruppa i Stavanger er vi pr. i dag 6 medarbeidere som arbeider med hele spekteret innen vannforsyning, avløps- og avfallshåndtering, - fra overordna utredninger og tverrfaglig planarbeid til detaljprosjektering og utarbeiding av anbud. For tiden arbeider vi med spennende prosjekter som bl.a. utvidelse av IVAR sitt vannbehandlingsanlegg på Langevatn, nytt vannbehandlingsanlegg og avløpsrenseanlegg ved Mosvatnet i Suldal, store saneringsprosjekt inkludert modellering av overvannssystemer bl.a. i Tananger i Sola, og omlegging av eksisterende kommunale og interkommunale VA-ledninger i forbindelse med etablering av kollektivfelt på Forussletta i Sandnes kommune. 

 

 

Kvalifikasjoner

  • Høyere utdanning fra Universitet/høyskole
  • Gode analytiske evner og interesse for fagområdet
  • God fremstillingsevne i norsk muntlig og skriftlig
  • God samarbeidsevne og evne til å bygge relasjoner internt og eksternt
  • Kreativ og løsningsorientert

 

 

Vi tilbyr

  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
  • Faglige utfordringer med mulighet for videreutvikling
  • Et godt sosialt og tverrfaglig miljø med stort nettverk
  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Fleksibel arbeidstid
  • Studieturer og ulike sosiale arrangementer

 

 

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via linken Send søknad:

http://asplan.easycruit.com/vacancy/1061577/101719

 

 

Kontaktpersoner:

Avdelingsleder Thomas Frydenberg
mob: +47 95 20 02 72

Gruppeleder Kjersti Tau Strand
mob: +47 98 59 56 73

Vis flere stillinger: