Avdelingsleder / Installatør Nordmøre

FirmaRett Bemanning AS for kunde
FylkeMøre og Romsdal
StedKristiansund N
Søknadsfristsnarest

På vegne av kunde i sterk vekst søker vi etter en Avdelingsleder med installatørpapirer. Kunden er en veletablert og moderne elektroinstallasjons bedrift i Møre og Romsdal, og har som mål å være innovativ og kunne tilby de beste løsninger tilgjengelig innenfor deres segment til enhver tid.

Den nye avdelingslederen vil få ansvaret med å lede bedriftens nye avdeling på Nordmøre. Avdelingslederen skal være ansatt 100% i foretaket, men muligheter for avtale om pendling, f.eks 4 dagers uke.

 

Stillingen inngår i bedriftens ledergruppe, og skal være med å bidra i foretakets strategiprosess. Stillingen rapporterer til Daglig leder.
Faglig drift av avdelingen med disponering av personalressurser, anbud, kundeoppfølging og lignende. All administrasjon og backoffice vil bli behandlet fra hovedkontor.
Stillingen skal arbeide mot landbaserte installasjoner innen næring og industri, service og prosjekt. Det vurderes også arbeid mot maritime og offshore etter hvert.

 

* Installatørpapirer. Kan også være aktuelt med en kandidat med teknisk fagskole. Personer med relevant erfaring og et ønske om å avlegge installatøreksamen snarest, oppfordres også til å søke. Kriterer for å gjennomføre en eksamen må da være oppfylt.
* Interessert i innovasjon og utvikling i faget.
* Gode lederegenskaper.
* Ha et brennende ønske om å være med å påvirke en organisasjon i vekst og utvikling.

 

Vi ser etter en leder som er sterk faglig, fremtidsrettet, god på motivasjon og lede andre. Den rette personen er mellom 25 - 45 år, god på kommunikasjon og liker å jobbe i team. Personen må også ha evne til å jobbe strukturert og systematisk. Man må beherske det norske språk flytende, både muntlig og skriftlig.
Den nye avdelingslederen må også ha stor interesse for faget. Lite fravær fra tidligere stillinger er et krav.

 

* Gode lønnsbetingelser
* Meget gode forsikrings og pensjonsordninger.
* Faglig og sosialt arbeidsmiljø.
* Bedriftshelsetjeneste.
* Bedriftsidrettslag.



Kvalifiserte kandidater oppfordres til å søke ved å bruke link på

http://www.rettbemanning.no/CM.php?PageID=132573&jaid=3901

eller sende søknad og CV til btp@rettbemanning.no.


Spørsmål angående stillingen kan rettes til bedriftsrådgiver Bjørn Terje Pedersen, på telefon 45 28 94 93 eller på e-post btp@rettbemanning.no