Prosjektleder

Mesta AS er et ledende entreprenørselskap innen drift og vedlikehold av vei, samt bygging av infrastruktur. i 2012 hadde Mesta 1700 ansatte og en omsetning på 3,7 mrd kroner.

Divisjon Elektro er Norges ledende elektroentreprenør med hovedaktivitet innen installasjon, drift og vedlikehold av elektroteknisk utrustning i tunneler, vei og bane. Vi er 120 ansatte på avdelinger i Sør-Norge. Vi har både langsiktige drifts- og vedlikeholdskontrakter, samt større og mindre rehabiliterings- og nybyggingsprosjekter. Selskapet har allsidig kompetanse og lang erfaring innen elektro, og utfører oppdrag over hele landet.

Se mer om oss på www.mesta.no/elektro

FirmaGaruda Rekruttering & Rådgivning for Mesta Elektro
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

Mesta Elektro, distrikt Vest, har den senere tid vunnet flere store og faglig utfordrende prosjekter. Mange av prosjektene er av langvarig karakter, og med ulike oppstartstidspunkter. Norge står foran spennende utbyggingsoppgaver både på vei og bane, og i tillegg er det stort fokus på drift og vedlikehold. Vi i Mesta Elektro ønsker derfor å styrke oss ytterligere ved å ansette en dyktig prosjektleder i distrikt Vest, for å imøtekomme alle forestående prosjekter og fremtidige muligheter.



Ønsker du å vite mer om stillingen som prosjektleder og om mulighetene i Mesta, kan du ta kontakt med vår samarbeidspartner Garuda Bergen AS. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor Mesta.

 

 

Kvalifikasjoner

  • Ingeniørhøyskole eller Teknisk Fagskole innen elektro eller beslektede tekniske fagområder.
  • Manglende formalkompetanse kan til en viss grad kompenseres med relevant erfaring og gode resultater

 

 

 

Egenskaper

  • Gode lederegenskaper
  • God oversikt
  • Strukturert og etterrettelig

 

 

 

 

Kontaktpersoner:

Jane Torsvoll

Bedriftsrådgiver