Ramirent flytter i Vestfold

Fredag 4. oktober åpnet Ramirent sin nye avdeling i Vestfold.

Selskapet har hatt tilstedeværelse på Sem utenfor Tønsberg i 10 år, men behovet for større og mer effektive lokaler har vært økende. Den nye avdelingen ligger bare et steinkast fra den gamle, men er til gjengjeld blitt en moderne avdeling med store og effektive arealer.

– Vi har fått på plass veldig gode løsninger i forhold til kunder, lager og logistikk, forteller distriktsleder for Vestfold, Buskerud og Telemark Hans Edvard Askjer.

– Med direkte adkomst fra den nye E18 som går rett forbi oss, når vi effektivt ut til kundene, og ikke minst blir det enklere for våre kunder å nå oss. Den nye avdelingen blir et effektivt kundesenter og tilfredsstiller følgelig alle de krav som settes til avdelingene vi nå utvikler. Vi vil tilby maskiner og utstyr fra hele vårt produktsortimentsortiment, forteller Askjer.

Ramirent har avdelinger over hele landet og sikrer seg nå et bedre fotfeste i Vestfold. Utover å betjene Vestfold, vil avdelingen være et  supplement for å betjene kunder i Buskerud og Telemark.