Prosjektledere og anleggsledere

Albert Kr. Hæhre AS har i løpet av de siste 35 årene etablert seg som en betydelig aktør innen bygg og anlegg. Gruppen omsetter årlig for over 1 milliard kroner. Våre datterselskapers virksomhet spenner fra vei og anlegg til nærings- og boligbygg, med oppdrag både for private og offentlige byggherrer over hele landet.

Med kontorer på Vikersund, i Asker og i Bergen, dyktige og erfarne ansatte, stor moderne maskinpark og solid fotfeste i markedet, står vi sterkt rustet til å møte framtidige utfordringer innenfor bygg- og anleggsmarkedet. Selskapet har under gjennomføring flere store samferdselsprosjekter og planlegger fortsatt ekspansjon innenfor arbeider med vei, jernbane, tunnel, flyplassutbygging og broer. Vi arbeider kontinuerlig for å styrke vår konkurranseevne for fremtid ig store og tverrfaglige samferdselsprosjekter.

FirmaAlbert Kr. Hæhre AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Hæhre Entreprenør AS søker prosjektledere og anleggsledere til ledelse av større samferdselsprosjekter

Du trives med å jobbe i team ute på anleggene, i nært samarbeid med byggherre og egen organisasjon. Vi søker deg som har bakgrunn i ledelseav bygge- og anleggsprosjekter, gjerne med konstruktiv bakgrunn og erfaring.

 

Du kjenner deg igjen i disse egenskapene:

• Kremmerånd

• Løsningsorientert

• Inkluderende

• Engasjerende

• Stå på vilje

• Faglig dyktig

 

Kvalifikasjoner:

Sivilingeniør/ingeniør med relevant erfaring

 

Kontakt:

Knut Harstad, 91111091

Søknad sendes til:

 

Hæhre Entreprenør AS

Att: Knut Harstad

Postboks 279

1301 SANDVIKA

 

Du kan også sende søknaden på e-post til knut@akh.no

Søknadsfrist: Snarest

Vis flere stillinger: