Til nyopprettet stilling innen Divisjon Samferdsel søker vi Markedssjef

FirmaCOWI AS
Fylke
Søknadsfrist15.11.2013

COWI er organisert i fem markedsdivisjoner. Vi har høye ambisjoner om videre vekst og utvikling de neste årene og vi søker nå etter en markedssjef til divisjon Samferdsel.


Som markedssjef i divisjon Samferdsel vil du være sentralt plassert i divisjonens ledergruppe og få muligheten til å prege utviklingen av forretningen vår både nasjonalt og internasjonalt. Noen av dine viktigste arbeidsoppgaver vil være å lede og koordinere tilbudsarbeidet for våre største samferdselsprosjekter. Du vil også få ansvar for vår markedsstrategi og videreutvikling av våre bransjekontakter, samt initiere og lede nasjonale markedsmøter og nettverk. Du vil ha et nært samarbeid med de ansvarlige for divisjonens fire forretningsområder; veg, banesystem, bru og geofag samt sentrale bidragsytere fra andre COWI divisjoner. Du vil også få en sentral rolle i forhold til COWIs faglige nettverk og våre øvrige divisjoner; Bygninger, Industri og energi, Miljø og Samfunn, samt Vann. 

 

Vi søker deg som ønsker å bidra til lønnsom vekst og en tydelig og sterk posisjonering innenfor vårt marked. Du har solid prosjekt- og markedsforståelse og har god erfaring med å lede store markeds- og tilbudsprosesser. I tillegg har minimum fem års erfaring fra vår bransje. Du ser på gode relasjoner som en forutsetning for å lykkes og jobber aktivt med å bygge relasjoner og nettverk på tvers av organisasjonen.  Du jobber strukturert, har evne til å forankre og drive prosesser fremover og er opptatt av å jobbe tverrfaglig. Du fremstår som en omgjengelig, utviklings- og endringsorientert leder med svært gode kommunikasjonsevner.

 

Vi tilbyr en nyopprettet stilling med store utviklingsmuligheter i en organisasjon som er i kontinuerlig vekst. Vi er en del av den internasjonale COWIgruppen som gir reell mulighet for internasjonal utvikling og samarbeid. Vi har svært gode pensjonsordninger, et godt tverrfaglig arbeidsmiljø og vi setter våre engasjerte og tilfredse medarbeidere høyt på agendaen. Derfor vektlegger vi både faglig og personlig utvikling, samt sosiale tiltak for å holde det gode arbeidsmiljøet vårt på topp.

 

Kontorsted: Oslo, Trondheim, Fredrikstad eller Bergen.
Søknadsfrist 15. oktober 2013

 

Vis flere stillinger: