Block Berge Bygg skal bygge kontorbygg i Randaberg

Veidekkes datterselskap Block Berge Bygg AS har fått i oppdrag å bygge et nytt kontorbygg i Randaberg for Randaberg Group AS.

Oppdraget er en totalentreprise, og kontraktssummen er på 110 millioner kroner ekskl. mva.

Det nye kontorbygget skal være arbeidsplass for ansatte i Randaberg Group og blir liggende ved Harestad i Randaberg kommune på Jæren. Bygget blir på til sammen ca. 9.300 m² fordelt på fire etasjer kontorer og underjordisk parkeringsanlegg i 3 etasjer. Arkitekt er Plank Arkitekter AS i Sandnes.

Prosjektet er utviklet i samspill mellom kunde, arkitekt og entreprenør og blir konstruert med bærende betongelementfasader i minicoatet grå betong. Løsningen gir et godt grunnlag for å bygge et energieffektivt bygg i energiklasse B med opsjon for å gå til energiklasse A.

- Vi jobber kontinuerlig for å videreutvikle vår kompetanse for å kunne bygge energi- og miljøriktige bygg basert på vår industrielle grunntanke. At vi lykkes med å lande denne avtalen er svært gledelig og prosjektet vil bidra positivt til vår videre utvikling, sier administrerende direktør Yngvar Karlsen i Veidekkes heleide datterselskap Block Berge Bygg AS.

Byggearbeidene ble igangsatt for kort tid siden, og bygget skal være klar til innflytting i desember 2014.