Jarl Sandnes ny fabrikksjef i Spenncon Hjørungavåg

- Jeg har alltid likt å ta ansvar, sier Jarl Sandnes, ny fabrikksjef hos industriprodusenten Spenncon.

Når industribedriften Spenncon ansetter ny fabrikksjef for sine 76 ansatte er det viktig med kjennskap til lokale forhold. Derfor så de mot egne rekker.

Spenncon har 76 ansatte ved fabrikken i Hjørungavåg, og den nye fabrikksjefen kjenner selskapet godt. Sandnes tiltrer nå som sjef 11 år etter at han tok fagbrevet i samme selskap.

Bred erfaring sikret toppjobben
- Jeg kjenner arbeidsmetodene og prosessene i selskapet godt. Det at jeg har jobbet i hele verdikjeden betyr at jeg har kunnskap både om hva som er bra, og hvor skoen trykker. Jeg har alltid gledet meg til å gå på jobb, og jeg ser fram til utfordringene det å være fabrikksjef innebærer, forteller Jarl Sandnes.

Med unntak av et femårig avbrekk, har Sandnes jobbet i Spenncon siden 1995. Han ser fram til å bruke egne erfaringer til å videreutvikle en god og lønnsom arbeidsplass, som skal fortsette å være en viktig bedrift i Hjørungavåg.

God drift og miljøvennlig profil
Sandnes forteller at han vil fortsette arbeidet med miljø som er en forutsetning i dagens marked.

- Vi satser alltid på å bli bedre og mer effektive. Et viktig tiltak i vår bransje er for eksempel å velge miljøvennlige sementtyper som bidrar til reduserte klimagassutslipp, forklarer Sandnes.