Multiconsult søker Sivilingeniør byggeteknikk Drammen/ Tønsberg

Multiconsult Drammen har kontor sentralt på Strømsø Torg i Drammen. I tillegg har vi en liten, men engasjert gruppe i Tønsberg som er organisert under Drammenskontoret. Til daglig jobber ca. 75 engasjerte, innovative og tverrfaglige medarbeidere ved kontoret, der målet blant annet er å bidra i utviklingen av klimanøytrale byområder, arkitektur med høy kvalitet og infrastruktur med klimavennlig areal- og transportutvikling. Multiconsult er i dag engasjert i noen av Norges mest krevende utbyggingsoppdrag som Munch museum, kulturbygg i Bjørvika, ny kampflybase og Campus Ås.

FirmaMulticonsult AS
FylkeBuskerud
StedDrammen evt. Tønsberg
Søknadsfrist30.11.2013

Vi søker nå erfaren sivilingeniør innen byggeteknikk.

Stillingen vil inngå i gruppe byggeteknikk som i dag teller 7 motiverte medarbeidere. Byggeteknikk er en del av seksjon "Bygg og Eiendom" som også omfatter tekniske fag og spesialfag – totalt er ca. 30 ansatt i seksjonen.
Multiconsult benytter moderne metoder og hjelpemidler i vårt arbeid og er et av landets fremste innen BIM. Våre medarbeidere kombinerer bred faglig kunnskap med spisskompetanse og vi holder oss i front av den teknologiske utviklingen.


Vis flere stillinger: