Selvaag solgte boliger for 625 millioner kroner i tredje kvartal

Selvaag Bolig ASA solgte 236 boliger i tredje kvartal med en samlet verdi på 625 millioner kroner. Ved utgangen av perioden hadde selskapet 1 279 boliger under bygging.

- Det er fortsatt stort behov for nye boliger, men boligmarkedet er mer avventende enn i første halvår. Vi opplever relativt god etterspørsel etter boliger i prissegmentet to til fire millioner kroner, men det er blitt vanskeligere å selge dyrere boliger, sier administrerende direktør Baard Schumann.

I løpet av kvartalet har Selvaag Bolig hatt salgsstart på totalt 343 boliger i og rundt Stor-Oslo og Stavanger. Selskapet hadde byggestart på 335 boliger i tredje kvartal.

188 boliger ble ferdigstilt, hvorav 176 ble overlevert til kjøper. Tre av de tolv ferdigstilte enhetene som ikke er overlevert til kjøper er solgt.

I tillegg har det vært overlevering av elleve enheter i tredje kvartal, som ble ferdigstilt i tidligere kvartaler. Per 30. september hadde selskapet 22 usolgte boliger som var ferdigstilt.

I tredje kvartal 2012 solgte Selvaag Bolig 303 boliger til en samlet verdi på 966 millioner kroner, og hadde 993 boliger under bygging ved utgangen av perioden.