ÅF kjøper Kaare Skallerud AS

ÅF Infrastruktur AS (ÅF) kjøper virksomheten i det norske elektrorådgivnings- og lysdesignfirmaet Kaare Skallerud AS.

Kaare Skallerud AS har i en årrekke hatt en rekke oppdrag for både offentlige og private oppdragsgivere. ÅF tar over Kaare Skallerud AS og selskapets portefølje, og tilknytter seg samtidig Kaare M. Skallerud i rådgiverstallen. Kaare Skallerud AS skifter etter oppkjøpet navn til M. Skallerud AS, og vil levere alle sine tjenester gjennom ÅF, som med dette får økt kompetanse og kapasitet i et sterkt voksende norsk infrastrukturmarked.

Kaare Skallerud AS har et bredt referansespekter innenfor både undervisnings-, idretts- og kultur-, helse-, og næringsbygg, og har profilert seg som en aktiv byggherrerelatert elektrorådgiver.

- ÅF og Kaare Skallerud AS har mange fellestrekk med hensyn til verdier og kultur, og kjenner hverandre godt fra mange års samarbeid i prosjekter, heter det i en melding fra selskapene.

– ÅF styrker nå sin markedsposisjon ytterligere med oppkjøpet av en tung og seriøs aktør med mangeårig erfaring fra ulike typer større belysningsanlegg og elkraft-installasjoner. Skallerud har alltid vektlagt å være byggherrens rådgiver for å ivareta deres interesser, sier Ottar Skarstein, administrerende direktør i ÅF Infrastruktur AS.

Kaare Skallerud AS har hatt spesielt fokus på prosjekter med belysning, og har viet mye oppmerksomhet til kombinasjonen av estetikk, belysningskvalitet, teknologi og økonomi.

– For våre oppdragsgivere er det svært viktig med en seriøs, kompetent og ressurssterk aktør som i samarbeid med oss kan videreføre nåværende og nye prosjekter. ÅF har vist stor kunnskap med gjennomføring av flere kompliserte anlegg innenfor så vel lysdesign som elektrofagene, og det er med en blanding av respekt, stolthet og trygghet for våre kunder at vi går inn i dette samarbeidet, sier Kaare M. Skallerud.