Haug Lund ny Entra-direktør

Kristin Haug Lund (47) er ansatt som direktør i avdelingen for prosjekt og teknisk i Entra.

Haug Lund vil rapportere til administrerende direktør Klaus-Anders Nysteen, og delta i selskapets konsernledelse.

- Kristin Haug Lund har både den nødvendige faglige tyngden og bred erfaring fra bransjen. Haug Lund møtte tøff konkurranse fra mange kompetente erfarne eksterne kandidater, og vi er veldig glade for at Haug Lund nå har valgt å takke ja til denne viktige stillingen i Entra, sier Klaus Anders Nysteen.

Haug Lund har arbeidet i Entra siden 2012. Før det kom Haug Lund fra stillingen som daglig leder i Betonmast Horisont, og tidligere som prosjektsjef i Vital Eiendom. Hun har bred erfaring både fra entreprenørselskap og eiendomsselskap, og har også arbeidet i Veidekke, AF gruppen samt NCC.

- Entra er et profesjonelt eiendomsselskap med kompetente og dedikerte medarbeidere. Entra har også en klar forretningside om å utvikle eiendomsporteføljen med høye miljøambisjoner. Dette er gode grunner til at jeg allerede trives meget godt i selskapet. Jeg ser frem til å bruke min erfaring fra prosjektutvikling og prosjektgjennomføring til å videreutvikle avdelingen for prosjekt og teknisk samt i Entra i min nye rolle, sier Haug Lund.3