Stillasmontør

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanningsbyråkjeder. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til 10 avdelingskontorer i Sverige under navnet StaffUp Sverige. Rett Bemanning og StaffUp Sverige er sammen et av de raskest voksende bemanningsbyråene i Norden. Rett Bemanning er i sterk vekst og hadde en omsetning i 2012 på NOK 210 mill.

FirmaRett Bemanning AS for kunde
FylkeVestfold
StedSandefjord
Søknadsfristsnarest

På vegne av en meget seriøs oppdragsgiver søker vi etter en stillasmontør til fast stilling!


Det er et ønske om at den vi søker har fagbrev, lang erfaring kan kompensere for dette. Du må ha erfaring som Stillasmontør og fordel med §13 kurs for stillasbygging. Vi søker deg som samarbeider godt, er fleksibel og har en høy arbeidsmoral. Det er et krav at du kan kommunisere på Norsk.

Jobben foregår på dagtid mandag til fredag, hovedsakelig i Vestfold.

Vi tilbyr fast stilling i et firma med mulighet for faglig utvikling, varierte arbeidsoppgaver og meget ordende lønns - og arbeidsforhold.

Er det deg vi søker så ta kontakt med Anne Gustavsen på telefon 467 87 409 eller på mail til agu@rettbemanning.no

Vis flere stillinger: