COWI søker dyktige og erfarne medarbeidere innen Maritim Teknologi: Maskinteknikk

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 1000 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6200 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCOWI AS
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist15.10.2013

Stor etterspørsel etter våre tjenester gjør at vi trenger flere dyktige medarbeidere innen maritim teknologi; herunder maskin og teknikk.  

 

Vi søker ressurser innen følgende arbeidsoppgaver 
- Maskin og teknikk
- Inspektørtjenester for rederier og verft
- Skadetaksering av skip
- Drift og vedlikehold av skip og maritime installasjoner
- Effektivisering av energibruk i skip
- Prosjekter innen NOx reduksjon

 

COWI markedskraft
Vi har kunder over hele Norge og har arbeidsoppgaver langs hele vår langstrakte kyst. Med våre lokaler i Tromsø har vi en ypperlig nærhet til et travelt maritimt miljø. COWI vokser raskt inn i den maritime næringen og er foretrukket kompetanse miljø for mange av våre kunder.

 

Vi vektlegger
COWI søker deg med evne og vilje til å arbeide selvstendig og i tverrfaglige team. Høy faglig kompetanse innen maskinteknikk og annen relevant maritim kompetanse. Har du det lille ekstra? COWI ønsker en jevn fordeling av ansatte av begge kjønn, kvinner med relevant kompetanse oppfordres til å søke.



Vi tilbyr
COWI er en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag. Vi er en del av det internasjonale COWI-konsernet.

 

Arbeidssted
Tromsø



Bli bedre kjent med COWI
Klikk deg inn på www.cowi.no | www.cowi.com | www.facebook.com/cowinorge

 

Send søknad / frist
elektronisk til ode@cowi.no innen 15.oktober 2013

 

Spørsmål om stillingen?
Avdelingsleder Øystein Dale (tlf 913 32 811) eller maritim rådgiver John Ingar Jenssen (tlf 930 87 560)

 

 

Vis flere stillinger: