Senior prosjektleder bygg

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, arkitektur og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist10.10.2013

Om Rambøll
Rambølls divisjon Nord har kontorer i Bodø, Narvik, Setermoen, Tromsø, Alta, Vadsø og Kirkenes. I arbeidshverdagen samarbeider vi ofte med andre Rambøll-kontorer som har spisskompetanse innenfor relevante fagområder. Dette bidrar til at vi kan utføre mange spennende oppdrag av tverrfaglig karakter, samt til faglig utvikling av våre medarbeidere.

Våre kunder er både kommunale, regionale og statlige myndigheter, private grunneiere, lag/foreninger, investorer og andre. 

 

Om Rambøll Tromsø
Rambølls avdeling i Tromsø teller 12 dyktige og engasjerte medarbeidere, 6 av dem innenfor byggfag; prosjektering, byggeledelse og prosjektledelse. Vi tilbyr i tillegg tjenester innenfor arealplanlegging, samferdsel og olje & gass.

På grunn av økende oppdragsmengde innenfor prosjektledelse søker vi etter en prosjektleder bygg med minimum 5 års erfaring fra større prosjekter. 

 

Om mulighetene hos oss
Hvis du begynner å jobbe i Rambøll kan vi love deg mange interessante arbeidsoppgaver, ofte med stor samfunnsmessig betydning. I tillegg tilbyr vi alle medarbeidere personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy.

Rambøll har gode sosiale ordninger for sine ansatte, og kan tilby konkurransedyktige betingelser. I tillegg vil vi fremheve vårt gode, sosiale miljø på kontoret i Tromsø.

 

Om deg
Vi ønsker oss dyktige og engasjerte medarbeidere, primært med relevant universitets- eller høyskoleutdanning og relevant erfaring.
Vi ønsker deg velkommen som søker, og vil gjerne høre fra deg så snart som mulig!

 

Kontakt:

Divisjonsleder Nils Arne Johnsen 

 

 

Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/6378471849587ee378a05757d7db49d0/1053953/35761?iso=no

Vis flere stillinger: