Svensk BWG-sjef slutter

Mikael Olsson har siden 2003 vært VD for BWG Homes AB, den svenske virksomheten til BWG Homes konsernet (BWG) bestående av selskapene Myresjöhus og SmålandsVillan. Olsson slutter i BWG for å tiltre en ledende stilling i annen virksomhet utenfor boligbransjen.

- Mikael Olsson har gjennom mange år gjort en stor innsats for konsernets svenske virksomhet. Under hans ledelse har BWG Homes AB inntatt og opprettholdt posisjonen som den ledende småhusprodusentene i Sverige. Han har også vært en aktiv talsmann for boligbransjen, og en pådriver for viktigheten av forutsigbare rammebetingelser for boligprodusenter og boligkjøpere i Sverige. Vi takker Mikael Olsson for solid innsats for BWG konsernet, og ønsker han lykke til i ny virksomhet, sier konsernsjef Ole Feet i BWG Homes ASA.

Olsson vil fratre sin stilling i BWG den 31. desember 2013, og vil deretter være til disposisjon for konsernet i en tre måneders periode. BWG starter nå arbeidet med å rekruttere ny leder for virksomheten i BWG Homes AB.

- Efter 12 stimmulerende og engasjerende år i det svenske konsernet, hvorav de 10 siste som ansvarlig for den svenske virksomheten er det på tide å gå videre til nye utfordringer. Vår virksomhet har gått fra 7 prosent markedsandel til 14 prosent i dag, sier Mikael Olsson.