Grunnarbeider Drammen

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanningsbyråkjeder. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til 10 avdelingskontorer i Sverige under navnet StaffUp Sverige. Rett Bemanning og StaffUp Sverige er sammen et av de raskest voksende bemanningsbyråene i Norden. Rett Bemanning er i sterk vekst og hadde en omsetning i 2012 på NOK 210 mill.

FirmaRett Bemanning AS for kunde
FylkeBuskerud
StedDrammen og Hønefoss
Søknadsfristsnarest

Vår kunde er en liten, men solid maskinentreprenør som utfører oppdrag innen graving og utbygging av infrastruktur, vann og avløp, næringseiendom, etc.. De har god ordretilgang og søker nå etter 1 til 2 dyktig og allsidige grunnarbeidere.

 

Du:
har bred erfaring med grunnarbeid fra tidligere
er kjent med bruk av laser og kikkert for å ta ut høyder
har erfaring med rør i grunn
vet hva som kreves ifht planering og avretting
er punktlig, nøyaktig og engasjert

 

Vi kan tilby engasjement i velrenommerte og solide firma, der muligheten for fast ansettelse er til stede for den rette. Konkurransedyktig lønn og betingelser.

Oppstart snarest.

 

Kontaktperson (er)