NCC best for sjette året på rad

NCC Property Development har blitt kåret til beste eiendomsutvikler i Norge, Norden og Baltikum av det internasjonale finanstidsskriftet Euromoney.

Det skriver NCC i en pressemelding fredag.

– Kåringen styrker vår overbevisning om at vi gjennom å tilby fremtidsrettede og miljøsertifiserte bygg sørger for en merverdi for våre kunder, sier Rolf Thorsen, administrerende direktør for NCC Property Development i Norge.

Finanstidsskriftet Euromoney arrangerer årlig en avstemming for å kåre de beste aktørene innen eiendomsbransjen. De siste seks årene har NCC Property Development blitt kåret til beste eiendomsutvikler i både Norge, Norden och Baltikum.

I år, som i fjor, fikk NCC Property Development samme heder også i Finland og Danmark.

Euromoneys årlige kåring bygger på en webbasert avstemming gjennomført blant tidsskriftets lesere. Leserkretsen består i hovedssak av ledere innen eiendom-, bank- og finanssektoren, samt bedriftsledere i hele verden.

– Etterspørselen etter bærekraftige bygg er økende, og miljøsertifiseringer er blitt standard i bransjen. Tilsammen har vi de siste årene levert 11 BREEAM- og DGNB- sertifiserte bygg. Ytterligere 14 prosjekter som innfrir våre egne målsetninger er i ferd med å bli sertifisert. Jeg er overbevist om at våre høye miljømål styrker vår forretning, sier Carola Lavén, forretningsområdesjef for NCC Property Development i Norden.