Snart klart for Bygg Reis Deg

Mange jobber nå hektisk for å bli ferdig med sine utstillinger og presentasjoner til årets Bygg Reis Deg-messe som arrangeres på Lillestrøm 16. – 20. oktober. For vår del er vi i sluttfasen med å ferdigstille det offisielle messemagasinet som blir en del av Byggeindustrien nr. 14.

Er det noen som har tips til innhold eller som gjerne vil ha en annonse i dette store magasinet haster det at man tar kontakt med vår redaksjon eller vår salgsavdeling. Dette magasinet vil gå ut til alle våre abonnenter i forkant av messen – og det blir også distribuert på selve messen. Totalopplaget for denne utgaven er på 40 000 eksemplarer.

Vi har selvsagt egen stand på messen. Bruker du våre kode kan du også komme gratis inn på messen. Registrerer man seg på forhånd slipper man kø ved messeinngangen.

Her kan du melde deg på Bygg Reis Deg gratis med byggeindustriens kode

Vi vet at det blir presentert mye spennende, både av nye produkter og nye løsninger. På messen treffer man fagfolk som kan sine produkter. Man kan også hente utrolig mye inspirasjon på en så stor messe.

Den som hevder at det ikke er innovasjon i byggenæringen i Norge bør absolutt ta et besøk til messen. Det er utrollig mye nyskapning.

I forbindelse med messen skal det også arrangeres en rekke store og små konferanser. Dette kan man lese mer om på våre sider – www.bygg.no og på hjemmesiden til Bygg Reis Deg – www.byggreisdeg.no og selvsagt i det store messemagasinet når det kommer.

Merk av datoene i kalenderen nå. Det er utrolig mye å hente ved å besøke denne messen.

Velkommen til Lillestrøm i oktober.