Regionssjef Akershus

Hus- og hytteleverandøren BoligPartner feirer 20 år som norsk boligbygger i 2013 og har siden etableringen i 1993 bygget over 5000 boliger. Selskapet er i sterk vekst og har den siste tiden fortettet Norgeskartet med salgskontorer. Målet er å bli landsdekkende i løpet av 2013. I tillegg til lang fartstid i bransjen, har BoligPartner landets største fagmiljø representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar.
Selskapet preges av en offensiv og nytenkende kultur i kombinasjon med en profesjonell og strukturert arbeidsform. Målene om videre vekst er ambisiøse.
Selskapet forventer en omsetning på ca. 750 mill. kroner i 2013 og har 117 ansatte.
Region Akershus består av 3 distriktskontorer med en samlet omsetning på ca. 225 mill. kroner. Regionen opplever sterk befolkningsvekst og er derfor et av BoligPartners satsningsområder.
Les mer om selskapet på www.boligpartner.no

FirmaBoligPartner via Experis
Fylke
SøknadsfristSnarest

For å styrke vår posisjon og sikre videre vekst i Akershus søker vi Regionssjef.

Du vil være resultatansvarlig for Distriktskontorene i Regionen. Målet er å lede, inspirere og støtte til videre vekst. Dette inkluderer etablering av nye kontorer. Du bør ha bransjeerfaring og balansere det å bidra selv, med evnen til å jobbe gjennom andre. Kort sagt en "spillende trener" som skaper motivasjon og entusiasme.

Arbeidsoppgaver:
Fokus vil være todelt. Den ene delen handler om å lede og inspirere distriktskontorene og være en pådriver for videre vekst. For å lykkes med dette må du evne å skape resultater gjennom andre. Den andre delen handler om å legge til rette for at de skal lykkes gjennom å jobbe aktivt med større tomtekjøp, lede planprosesser og støtte og følge opp salgsarbeidet. Det vil også være din oppgave å vurdere og initiere etableringen av evt. nye Distriktskontorer.


Vi tilbyr:
En meget spennende stilling i selskap med klare vekstambisjoner.
En offensiv og nytenkende kultur med korte kommandolinjer.
Interessante utfordringer.
Dyktige kollegaer og et meget godt arbeidsmiljø.
Betingelsene er konkurransedyktige.

For nærmere informasjon kontakt gjerne våre samarbeidspartnere hos Experis Executive, Øystein Dahl (mob. 905 68 285), eller Aksel Nicolai Norum (mob. 480 79 972).
Vennligst registrer søknad og CV på www.experis.no
Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig, også overfor vår oppdragsgiver

Vis flere stillinger: