Salg / Prosjektingeniør

Ingeniør Compagniet er en av Norges største leverandører av tekniske konsulenttjenester. Vi er totalleverandør av ingeniørtjenester, DAK tjenester og prosjektadministrative tjenester på alle nivåer. Våre kunder er oljeselskap, leverandørindustrien innen olje- og offshore, verft, landbasert industri, entreprenører og arkitekter over hele landet. Ingeniør Compagniet tilbyr spennende jobbmuligheter i Norge og utlandet, meget konkurransedyktige betingelser og profesjonell oppfølging. Ingeniør Compagniet er en del av Adecco, Norges største bemanningsselskap. Adecco har over 70 kontorer og avdelinger, og hver dag går over 8.000 personer til en jobb formidlet av Adecco.

FirmaIngeniør Compagniet for kunde
FylkeRogaland
StedLura
Søknadsfrist03.10.2013

Er du teknisk flink, systematisk, og liker å jobbe med mennesker? Vi har ledig en spennende stilling for deg som har teknisk utdannelse (gjerne nyutdannet) og helst noe erfaring innen hydraulikk fagfeltet. Kunden vår er Norges største totalleverandør innen Power and Motion Control. Det omfatter komponenter og systemer innenfor fagområdene hydraulikk, pneumatikk, elektromekanikk og glidelagre. De har avdelinger i Norge og internasjonalt.

 

Du vil jobbe på Lura, i hyggelige omgivelser med trivelige kolleger. Det er et lite arbeidsmiljø, men selskapet totalt teller over 350 ansatte. I hverdagen samarbeider du bl.a med selger, konstruktør og innkjøpsavdelingen, og du vil ha hovedansvaret for framdriften i leveransen. Du har tett kundekontakt, og vil være en viktig relasjonsbygger for selskapet. Høres dette interessant ut for deg? Ta kontakt for mer informasjon om stillingen.

 


Arbeidsoppgaver
- Ordreoppfølging
- Utarbeide tilbud
- Tett samarbeid med kunder og salgsteam
- Teknisk saksbehandling
- Utarbeide framdriftsplaner
- Tilrettelegging for produksjon

 

Ønskede kvalifikasjoner
-Teknisk utdannelse og/eller praktisk erfaring med hydraulikk
-Evne til å kunne arbeide selvstendig og strukturert
-Evne til å arbeide i team
-Gode datakunnskaper
-Beherske godt norsk og engelsk - muntlig og skriftlig
-Positiv, omgjengelig og godt humør

 

Vi tilbyr
-Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver med gode muligheter for faglig utvikling
-Pensjons- og forsikringsordninger
-Konkurransedyktige betingelser
-Hektisk, men trivelig miljø


IngeniørCompagniet har kontrakter med de ledende selskaper innen olje- og gass industrien I Norge og internasjonalt. Som IC ansatt blir du en del av vårt profesjonelle nettverk, samtidig som du beholder din frihet og fleksibilitet. IngeniørCompagniet er en del av verdens største bemanningsselskap, Adecco.


Relevante søkere vil bli kontaktet. Er du interessert, vennligst kontakt sourcer Kristin Gabrielsen, tlf. 474 17 031 eller account manager Christian Aasland, tlf.975 82 264.

Vis flere stillinger: