Teknisk sjef Divisjon Byggsystemer - Sandnes

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 95 utsalgssteder, 2000 ansatte og nærmere ca. 7 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér og Trend. Montér er Optimeras kjedekonsept for gjør-det-selv-markedet, byggmestere og håndverkere. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain som har 190 000 medarbeidere i 64 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Optimera, Divisjon Byggsystemer er en leverandør av konstruksjonspakker, teknisk rådgivning, prefabrikkerte byggesett, elementer og takstoler som gir en enklere og mer lønnsom byggeprosess. Stillingen er lokalisert ved vårt topp moderne anlegg på Stangeland i Sandnes. Optimera vektlegger sterkt å ha høy servicegrad overfor sine kunder. Vi skal styrke vårt team med: Teknisk sjef – Divisjon Byggsystemer

FirmaOptimera via Mercuri Urval
FylkeRogaland
StedSandnes
Søknadsfrist05.10.2013

 

Vi søker en person som skal lede utviklingen av våre tekniske tjenester og som skal bidra til at vi kan tilby markedets beste løsninger innen byggeelementer og konstruksjonspakker, takstoler og teknisk rådgivning overfor våre kunder. Stillingen har resultat- og personalansvar.  

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har solid byggeteknisk kompetanse og utdannelse innen faget på sivilingeniør- eller ingeniørnivå. Du bør ha erfaring fra prosjektledelse og prosjekteringsledelse i byggebransjen. Du har kompetanse innen produksjonseffektive løsninger og ønsker å bidra til å videreutvikle disse til beste for våre kunder.  

Det er viktig at du er dyktig innen IT og effektive produksjonssystemer. Som person er du ambisiøs og med et sterkt ønske om å skape suksess.  

Vi kan tilby en spennende stilling hos Norges største byggevareleverandør. Konkurransedyktige betingelser. Stillingen inngår i ledergruppen i divisjon Byggsystemer og rapporterer til divisjonens direktør.  

Ta gjerne kontakt med Mercuri Urval, Knut Olav Olsen, tlf. 975 59 042 om spørsmål som kan danne et grunnlag for en uforpliktende samtale om stillingen. Direktør, Byggsystemer, Stene T Bergsløkken, tlf 917 87 830 kan også kontaktes. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad  innen 5. oktober 2013.  Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt om ønskelig også overfor oppdragsgiver. 

Vis flere stillinger: