Trafikkteknisk saksbehandler

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens Vegvesen Region øst
FylkeHedmark
StedHamar
Søknadsfrist04.10.2013

Har du lyst til å samarbeide med oss om viktige oppgaver innenfor trafikksikkerhet og vegforvaltning.

Vi søker etter engasjert og utadvendt medarbeider i fast stilling. Stillingen er knyttet til Region øst, Hedmark vegavdeling.

Plan og trafikk er en av tre seksjoner ved vegavdeling Hedmark og vi jobber tett opp mot vegen og brukerne av vegnettet. Seksjonen har viktige oppgaver innenfor trafikksikkerhet, planlegging, by - og tettstedutvikling og vegforvaltning.

Stillingens arbeidsområde er godkjenning av arbeidsvarslingsplaner og oppfølging av varsling og sikring ved arbeid på og langs veg. Stillingen omfatter også noe saksbehandling etter veg og vegtrafikklov. Koordinering av oppgaver innenfor fagområdet ligger til stillingen. Du vil også delta i oppfølging og kontroller av arbeidsvarsling ute langs vegen.

Trafikksikkerhet er en viktig premiss i all vår virksomhet og ligger til grunn for saksbehandlingen. Viktige vurderingstema handler om trafikksikkerhet, risikovurderinger og framkommelighet for trafikantene på og langs vegnettet. 

Seksjonen er serviceinnstilt og stillingen krever stor utadrettet kontakt og mye dialog og samhandling med spesielt entreprenører, utbyggere, kommuner, myndigheter (politiet), og private aktører langs vegnettet. Vi legger derfor vekt på evne til samarbeid og evne til kommunikasjon både skriftlig og muntlig.  


Kvalifikasjoner: 

Ingeniør med relevant fagbakgrunn fra høgskole/universitet, minimum 3 år. Allsidig praksis fra det aktuelle fagområde, eller etterutdanning og gode personlige forutsetninger, kan kompensere for utdanningskravet.


Vi ønsker at du:

• Er initiativrik og selvstendig
• Har evne og ønske om å samarbeide i et tverrfaglig høykompetent miljø
• Har arbeidsglede, godt humør og god skriftlig framstillingsevne

 

 Vi kan tilby:

  • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Faglig utvikling og etterutdanningsmuligheter
  • Kompetente og proaktive kolleger 

Stillingen lønnes i tråd med etatens lønnspolitikk. Til fratrekk kommer 2 prosent pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse med meget god pensjonsordning og lånemuligheter til boligformål. 


Statens vegvesen jobber for likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Dessuten arbeider vi aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

 
Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til seksjonsleder Hanne Finstad, tlf 625 537 55/90 23 19 02


Søk stilling via link på følgende side:

http://vegvesen.easycruit.com/vacancy/1050217/8185?iso=no

Vis flere stillinger: