OPAK avd. Bergen søker prosjekt-/byggeleder som ønsker å overgå forventninger!

OPAK er en kompetansebedrift som yter tverrfaglig rådgiving med høy kompetanse til bygg-, anleggs- og eiendomsmarkedene, og er et av Norges største prosjekt- og byggelederfirma for landbasert virksomhet.

OPAK har brukt hvert eneste av sine første 50 år til å bli enda bedre - ingenting kan rokke ved OPAKs faglige soliditet. Høy kompetanse er vår plattform, og det som gjør oss stolte. Stolte over oppdragene vi får, stolte over jobben som utføres, over løsningene som blir presentert og over de gode tilbakemeldingene våre rådgivere får.

FirmaTennebø & Partners for OPAK Bergen
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

OPAK AS jobber med svært mange spennende og prestisjefulle prosjekter, og oppdragsmengden vokser. Vi trenger derfor flere dyktige medarbeidere til OPAKs avdelingen i Bergen. Vi ser etter en ingeniør eller sivilingeniør med høy faglig kunnskap og erfaring.

 

Prosjekt/Byggeledelse er den største seksjonen i OPAK, og består av over 40 prosjekt-/byggeledere. OPAK AS har mange spennende kunder i sin portefølje - blant annet virksomheter som; Rom Eiendom, Bergen Kommune, Statsbygg, Avinor og GCRieber. 

 

OPAK avd. Bergen er i dag blant annet byggeledere for oppføring av Høgskolen i Bergen, prosjektledere for utbygging av Bergen Stasjon Øst og Nattland Oppveksttun, samt nytt sengebygg og parkeringsanlegg ved Haraldsplass Diakonale Sykehus.

 

Vi legger stor vekt på egenutvikling gjennom spennende eksterne og interne prosjekter, samt utviklingsplaner tilpasset den enkelte.

 

Aktuelle kandidater kan ha bakgrunn fra bygg- og anleggsbransjen, rådgivermiljøer eller andre prosjektlederroller. OPAK ønsker en ingeniør/sivilingeniør som har erfaring i å lede byggeprosjekter og som kan aktivt bidra til økt verdiskapning i prosjektene. Vi ser for oss en målrettet ingeniør/sivilingeniør - en som er beslutningsdyktig og har evnen til å omsette kunnskap til praksis.

 

Er du nysgjerrig på om OPAK kan være noe for deg ta kontakt med Trond Boe-Tangen i Tennebø & Partners på tlf.nr. 91 74 38 00, e-post: trond@tennebo.no eller Regionsleder Tor-Atle Drønen i OPAK Bergen på tlf. 90 64 66 67, e-post: tad@opak.no, for en uforpliktende samtale.

Vis flere stillinger: