Prosjektdirektør / Senior oppdragsleder

Norconsult AS er med sine 2650 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og mer enn 70 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult AS
FylkeHedmark
StedHamar
Søknadsfrist15.10.2013

Som prosjektdirektør i Norconsult får du arbeide med noen av de viktigste og mest komplekse, tverrfaglige prosjekteringsoppdragene i Norge. Norconsult har Norges største flerfaglige rådgivermiljø som gjennomgående har prestisjefylte og utfordrende oppdrag i sin portefølje. Norconsult er i sterk vekst og søker flere erfarne oppdragsledere til å lede team for prosjektering innenfor forretningsområdet vei, bane og flyplass.

Rollen som prosjektdirektør stiller store krav til faglig og ledelsesmessig kompetanse. Du bør trives med kompleksitet og kommunisere godt både internt i prosjektteamet og overfor kunden. Du må være en inspirerende og gjennomføringssterk leder med overblikk og god forretningsforståelse.

 

Dine primære oppgaver vil være å:

  • Være proaktiv i forhold til kundeorganisasjoner og forretningsområder.
  • Identifisere potensielt store, vanskelige og komplekse prosjekter.
  • Bearbeide identifiserte oppdragsmuligheter.
  • Være ansvarlig for pre-kvalifisering, tilbud og kontraktsforhandlinger for identifiserte oppdrag.
  • Lede store og tverrfaglige oppdrag.

 

Vi forventer at du har høyere teknisk utdanning og relevant erfaring fra prosjektledelse. Vi ønsker også kontakt med deg som har potensiale til å vokse inn i rollen.

Stillingen vil by på store muligheter for faglig og personlig utvikling i et sterkt kompetansemiljø. Norconsult kan tilby konkurransedyktige betingelser og et fleksibelt og sosialt arbeidsmiljø i en solid virksomhet som er eiet av de ansatte.

Stillingen er tilknyttet selskapets kontor i Hamar.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt Norconsult ved Vegard Jacobsen tlf. 468 11 381 eller Kai Slagsvold Hekne tlf. 95 488 677. CV og kortfattet søknad merket 64965. Søknad med CV, vitnemål og attester sendes snarest via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider.

 

Vis flere stillinger: