Survey konsulent/prosjektleder

Rambøll Management Consulting AS er en internasjonal konsulentvirksomhet med over 500 medarbeidere i Oslo, København, Århus, Stockholm, Hamburg og Berlin. Vi leverer rådgivning innenfor management, it, research og survey til et globalt marked. Vi er en del av Rambøll Gruppen, som med over 10.000 medarbeidere hører til blant Europas største rådgivningsgrupper. Rambøll Management Norge har kontorer på Skøyen i helt nye lokaler og er per i dag ca. 50 ansatte.

Vi søker nå en Survey konsulent/prosjektleder til Oslo-kontoret og forretningsområdet Survey, hvor kjerneaktiviteter er design, gjennomføring, analyse og presentasjon av spørreskjemaundersøkelser rettet mot ansatte, kunder, brukere og andre interessenter. Rambøll Survey gjennomfører prosjekter for en lang rekke offentlige og private virksomheter i Norge.

Alle produkter og konsepter i Rambøll Survey baserer seg på en avansert IT-plattform som er state-of-the-art innenfor bransjen. Til grunn for alle undersøkelser vi gjennomfører ligger SurveyXact som er markedets mest fleksible og brukervennlige spørreskjemasystem og et av Skandinavias mest utbredte systemer. I tillegg har vi utviklet en lang rekke IT-systemer som understøtter komplekse innsamlings- og rapporteringsprosesser.

 

FirmaRambøll Management Consulting
FylkeOslo
Søknadsfrist13.10.2013

Som konsulent/prosjektleder i Rambøll Survey vil du få en svært variert hverdag, som i hovedtrekk vil bestå i å prosjektledelse og statistisk analyse, samt bidra i avdelingens salgsaktiviteter.

I mindre prosjekter vil du få et helhetlig ansvar for undersøkelsesdesign, gjennomføring, analyse og presentasjon av resultatene. I større prosjekter vil du i høyere grad få et prosjektlederansvar, hvor du vil lede et prosjektteam. Her vil din viktigste oppgave bli å styre prosjektet på en god måte som sikrer god kvalitet og fornøyde kunder, samt relevant oppgaveløsning.

Du vil få ansvar- eller delansvar for å utarbeide tilbud til offentlige og private kunder, og du vil få ansvar for å selge prosjekter til både nåværende og potensielle kunder.

Vi ser gjerne at du har interesse for statistisk metode og at du har «kunden i fokus»

Rambøll Survey består i dag av ca. 70 ansatte i Norge, Sverige og Danmark, og er nå etablert som en av de førende aktørene i Skandinavia på bl.a. medarbeider- og kundeundersøkelser. Rambøll Survey i Norge vokser kraftig for tiden, og du vil få en viktig rolle i å bidra til fortsatt vekst i Norge.

 

Erfaring, utdanning og person

  • Du har en høyere relevant utdannelse med metodisk/statistisk innhold, gjerne innenfor områdene organisasjonspsykologi, statsvitenskapelige fag eller markedsføring
  • Du har erfaring i å utarbeide spørreskjemaundersøkelser og analyser
  • Du har helst 2 års prosjektledererfaring, og er kjent for å levere høy kvalitet i dine prosjekter
  • Det er ønskelig med praktisk erfaring fra kvantitative HR- og/eller kunde-undersøkelser
  • Du har praktisk erfaring med bruk av SPSS eller tilsvarende statistikkprogrammer
  • Du liker å jobbe direkte med kunder og trives både med salg av prosjekter og presentasjon av resultater

 

Vi tilbyr:

  • Jobb i en ”Gaselle-bedrift” med unge og dyktige kollegaer, og et dynamisk og sosialt arbeidsmiljø
  • Et tett samarbeid med noen av Norges ledende private og offentlige virksomheter
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling, og gode karrieremuligheter

 

Søknadsfrist 13/10-2013. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Du kan lese mer på våre hjemmesider www.ramboll.no/management-consulting og www.surveyxact.no

 

Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/31c8635fc1e15bc2a0438f61a0717b6b/1047625/74780?iso=no

 

Vis flere stillinger: