Bruingeniører

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens Vegvesen Region øst
FylkeOslo
Søknadsfrist26.09.2013

Bruseksjonen i Vegdirektoratet skal ivareta etatens ansvar for utvikling av sikker og kostnadseffektiv bygging, forvaltning og vedlikehold av bruer og andre bærende konstruksjoner i Norge. Seksjonen har som mål å være i front både nasjonalt og internasjonalt, gjennom å bruke ny teknologi i oppgaveløsningen og delta helt fra idéfasen i både mindre og større mer kompliserte prosjekter til å følge opp konstruksjonene gjennom hele driftsfasen. Vi er omlag 40 ansatte fordelt på tre kontorer.


Det er et stadig økende omfang av innkomne saker til Kontor for kontroll og godkjenning av bruer og vi ønsker nå å styrke bemanningen med to nye medarbeidere. 

 

Ansvar og arbeidsoppgaver:

  • Følge opp eksterne konsulenters kontrollarbeid
  • Gjennomregning og klassifisering av eksisterende bruer
  • Kontroll av bruprosjekterog noe prosjektering

 

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være å behandle innkomne saker med tanke på kontroll for endelig godkjenning. Det vil si å etterse at prosjekteringen er i henhold til internasjonale standarder og Statens vegvesens eget regelverk, samt at tegninger og beregninger holder god kvalitet.

 

Kvalifikasjonskrav

Du må ha utdanning fra universitet eller høgskole (minimum 3 år), fortrinnsvis innen bygningstekniske fag. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning.

 

En typisk dag på jobben

For å fungere godt i jobben er det viktig å ha en positiv innstilling til nye oppgaver og takle «mange baller i lufta» på en gang. Som saksbehandler for kontroll og godkjenning jobber du selvstendig mot kontrollkonsulent og prosjekterende, og ser til at godkjenningsprosessen går sin gang. Du vil også kunne påregne oppgaver innen klassifisering av eksisterende bruer. For å utvikle og opprettholde kompetansen vil det også være muligheter for prosjektering.

 

Vi legger vekt på at du har:

  • evne til å ta initiativ, jobbe selvstendig og strukturert
  • evne til effektiv kommunikasjon og konstruktivt samarbeid
  • gjennomføringsevne og organisasjonsforståelse
  • faglig ekspertise med evne til analyse og vurdering

 

Vi tilbyr

  • lønn etter avtale i henhold til etatens lønnspolitikk
  • spennende arbeidsoppgaver i en etat i stadig utvikling
  • gode utviklingsmuligheter i en stor, landsdekkende organisasjon med internasjonalt engasjement
  • erfaringsbasert masterprogram i samarbeid med universitet og høgskoler
  • godt arbeidsmiljø i moderne og lyse lokaler på Bryn i Oslo med gode offentlige kommunikasjonsmuligheter
  • fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger
  • medlemskap i en av de beste pensjonsordningene i Norge
  • mulighet for gunstig boliglån og gode forsikringsordninger

 

Vil du vite mer om stillingene kan du kontakte

Avdelingsdirektør Børre Stensvold eller seksjonssjef Inger S. Hegrenæs som begge nås på tlf 02030

 

Statens vegvesen jobber for likestilling, og vi vil at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et mål for oss å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og å rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Vi oppfordrer personer med innvandrerbakgrunn til å søke stillingen.

Vegdirektoratet er en IA-virksomhet. Arbeidsforholdene vil bli lagt til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.


Søk stillingen på www.vegvesen.no/jobb - ledige stillinger i Vegdirektoratet innen 26.september 2013, evt. direktelink:

https://vegvesen.easycruit.com/vacancy/application/00741881d32a7fe46282e80356117e8a/1045775/8190?iso=no

Vis flere stillinger: