Sigurður Sigurðsson ansatt som adm dir i Marti Norge

Sivilingeniøren Sigurður Sigurðsson er ansatt som administrerende direktør for Marti Norge AS fra og med 1. september 2013.

Sigurðsson har vært administrerende direktør for anleggsavdelingen hos IAV HF siden 2003. Han har de siste årene vært sterkt innvolvert i oppbyggingen av Marti IAV siden selskapet satte sin fokus på det norske markedet.

Marti Norge AS vil ivareta Marti Holding Ltd sine interesser i Norge med spesialfokus IAV HF, Marti Technics, Renesco og Marti Tunnelbau. I forbindelse med ansettelsen så vil Marti Norge nå offisielt åpne sitt hovedkontor i Norge og vil det være lokalisert på Skøyen i Oslo.

Marti Norge AS vil satse videre på samferdselsprosjekter i Norge samt at de har ambisjoner om å bli en slagkraftig byggentreprenør i det norske markedet.

Per i dag arbeider Marti med to forskjellige entrepriser, nærmere bestemt Snekkestadentreprisen som er en del av Jernbaneverkets dobbeltsporutbygging mellom Holm og Nykirke i Vestfold og Solbakktunnelen (Ryfast) på vegne av Statens vegvesen Region vest.