Multiconsult søker Vann, avløp og samferdsel-siv.ing/ing. - Fredrikstad

Multiconsult er et ledende selskap innen rådgivning og prosjektering med over 1500 medarbeidere. I Region Fredrikstad er vi i dag 65 medarbeidere som holder til i trivelige lokaler på bryggekanten i Fredrikstad sentrum. Avdeling Samferdsel & infrastruktur er i en oppstartsfase, og består foreløpig av en VA-gruppe med 2 personer og en gruppe for samferdselskonstruksjoner. For øvrig er regionen organisert i Bygg og konstruksjoner, Tekniske systemer og Prosjektstyring.

FirmaMulticonsult AS
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist10.10.2013

Til vår gruppe for VA-teknikk søker vi erfarne ingeniører / sivilingeniører innen vann og avløp, men nyutdannede med praktisk erfaring oppfordres også til å søke. Vi søker også erfarne ingeniører/sivilingeniører inne vegprosjektering, som kan bidra til å videreutvikle vår avdeling innen samferdsel og infrastruktur.

Gruppen for VA-teknikk utfører varierte og spennende prosjekterings- og utredningsoppgaver av kommunaltekniske anlegg og VA i tverrfaglige oppdrag. Oppdragene omfatter blant annet detaljprosjektering av ledningsanlegg inkl. teknisk infrastruktur, modellering, utredninger og kommunalteknisk rådgivning.

Som ansatt i Multiconsult har du muligheten til å delta i store prosjekter, nasjonalt og internasjonalt.


Vis flere stillinger: