Nye ledere i Kaare Mortensen Buskerud

Med virkning fra 01. mai år, overtok Øystein Molandsveen stillingen som daglig leder i anleggsvirksomheten Kaare Mortensen Buskerud AS. Tidligere daglig leder, Cato Mortensen, har overtatt som styreleder i virksomheten.

Kaare Mortensen Buskerud AS inngår som én av totalt fire frittstående maskinentreprenører i Kaare Mortensen Gruppen. I tillegg inngår en eierpost på 56 prosent i anleggsgartnerfirmaet Uteanlegg AS (datterselskap).

Kaare Mortensen AS ble etablert i Larvik 1990, og sammen med sine tre søsterselskaper dekker de i dag Telemark, Vestfold, Buskerud og Oslo/Akershus. Grupperingen har en samlet omsetning på i overkant av 300 millioner og har 120 ansatte. Selskapene har hatt en jevn vekst gjennom mange år, og har ambisjoner om å vokse videre i et godt anleggsmarked i Østlandsområdet.

Både daglig leder og styreleder i Kaare Mortensen Buskerud AS inngår i lederteamet for Kaare Mortensen Gruppen. Daglig leder vil ha sitt primære fokus på utviklingen lokalt i Buskerud. Styreleder vil i all hovedsak fokusere på den videre utvikling av hele gruppen.