Geotekniker med erfaring

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen bygg- og konstruksjoner, energi, tekniske installasjoner, vann, plan og samferdsel, prosjektadministrasjon og tverrfaglig prosjektering. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco AS
Fylke
Søknadsfrist14.10.2013

Faggruppe Geoteknikk er tilknyttet Anleggsavdelingen ved hovedkontroret på Lysaker. Avdelingen for øvrig består av ingeniørgeologer, hydrogeologer, anleggsteknikere og miljørådgivere. Dette gir oss et sterkt og bredt fagmiljø med nærmere 30 medarbeidere innen geofagene. I tillegg samarbeider vi med tilsvarende fagmiljøer på en rekke regionkontorer rundt om i Norge.

Erfarne Geoteknikere Lysaker

Vi søker geoteknikere med noen års erfaring fra entreprenør, konsulent, byggherre eller forskning/undervisning. Du må kunne jobbe i team, og det vil være en fordel om du er interessert i å samarbeide med yngre geoteknikere.

Du vil få varierte arbeidsoppgaver tilknyttet rådgivning og prosjektering innen flere sider av geoteknikkfaget. Vi bistår våre oppdragsgivere i alle faser av et prosjekt, fra tidlige konseptstudier til detaljert prosjektering og oppfølging på byggeplass. I de større integrerte prosjektene vil du samarbeide tett med de andre fagmiljøene i Sweco. Etterspørselen etter våre tjenester er stor, og vi ønsker å utvide staben for stadig å kunne yte god service til våre kunder.

Sweco er et stort rådgiverselskap med mange muligheter for personer som har den rette bakgrunn og holdning. Vi utvikler våre medarbeidere i 3 retninger; fagperson, prosjektledelse og administrativ ledelse, som er videre inndelt i flere undernivå. Vi har eget opplæringsprogram innen ledelse og prosjektledelse hvor vi utvikler egnede personer. Vi har spennende kunder og prosjekter og sammen med dem kommer vi frem til de beste løsninger.

Vi har et meget godt arbeidsmiljø og god kontakt med andre avdelinger og regionkontorer. Vi gir store muligheter for personlig og faglig utvikling, og muligheter for utvidet ansvar og myndighet.

Vi søker deg som har utdanning på høyskole-/universitetsnivå innen geoteknikk. God faglig forankring med noen års praksis innen fagområdet er ønskelig. Kjennskap til relevante lover og regelverk er en forutsetning. Aktuelle kandidater må også beherske norsk muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!


Søknadsfrist
14-10-2013

Vis flere stillinger: