Vi søker Landskapsarkitekt - Bergen

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen bygg- og konstruksjoner, energi, tekniske installasjoner, vann, plan og samferdsel, prosjektadministrasjon og tverrfaglig prosjektering. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge AS
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist16.10.2013


Beskrivelse
Divisjon Vest i Sweco omfatter kontorene i Bergen, Stavanger, Førde, Voss og Svalbard, og har flerfaglig kompetanse som dekker alle tekniske fag. Ved kontoret i Bergen er vi over 200 medarbeidere.

 

Arbeidsområder
Vil du jobbe med flerfaglige og utfordrende byggeprosjekter?

Vår landskapsgruppe søker deg som ønsker å jobbe innenfor byggeprosjektering. Liker du å jobbe med et prosjekt fra skissestadiet til ferdigbefaring, og har lyst på ansvar for store landskapsprosjekter er dette jobben for deg. Har du erfaring fra offentlig eller privat detaljprosjektering er du den vi søker.

 

Muligheter
Her får du mulighet til å være med på de største prosjektene i Bergen. Vi tilbyr muligheten til å styre store landskapsprosjekter, og muligheten til å påvirke den faglige retningen i vårt landskapsmiljø. Du vil få muligheten jobbe i et miljø av landskapsarkitekter, med prosjekter både i Bergen, på Vestlandet og også i øvrige deler av Norge. Prosjektene varierer fra offentlige uterom, næringsbygg, samferdselsanlegg og mer.

I tillegg vil du få flerfaglige arbeidsmuligheter på tvers av Swecos mange virksomhetsområder og mulighet til å utveksle kompetanse med et stort faglig miljø i Sweco-konsernet. Som rådgiver vil du også få gode muligheter til selv å prege en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom verdiskapende løsninger.

 

Din bakgrunn
Vi søker nye landskapsarkitekter. Erfaring er et fortrinn, men ikke nødvendig. Vi ønsker at du har gode samarbeidsevner, er selvstendig, ryddig og resultatorientert. Ditt ønske er å jobbe sterkt faglig engasjert i prosjekter med høy grad av kompleksitet. Er du utadvent, med godt humør og en serviceinnstilt holdning vil du trives godt hos oss.


Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!


Vis flere stillinger: