HMS- rådgiver

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens Vegvesen Region øst
FylkeOppland
StedLillehammer
Søknadsfrist26.09.2013

Utbyggingsseksjonen i Vegavdeling Oppland består av ca. 30 medarbeidere med kontorsted Gjøvik, Lillehammer, Fagernes og Otta. Seksjonen har ansvaret for prosjektering og bygging av alle mindre til mellomstore prosjekter i Oppland, og for å dra dette i land er vi avhengige av et utstrakt samarbeid internt og med andre enheter.

 

Viktigste arbeidsoppgaver

Du skal bistå byggeledere med utarbeidelse og oppfølging av HMS-planer. Du vil også få ansvar for rapportering av HMS og ha ansvar for oversikt og rapportering av uønskede hendelser. Videre skal du drive generell rådgivning og bistand i HMS-spørsmål, og ha god kjennskap til Sikkerhet, - helse og arbeidsmiljøarbeidet i offentlig sektor. Kontorsted er Lillehammer.

For å lykkes i stillingen må du ha en positiv holdning, være systematisk, initiativrik og selvstendig. Du må være god til å formulere deg muntlig og skriftlig og ha gode ferdigheter i å kommunisere og bygge relasjoner. Vi ønsker oss kollegaer med engasjement, og som bidrar til et fortsatt godt arbeidsmiljø.

 

Ønsket bakgrunn

Du må ha 3 år utdanning på universitets- eller høyskolenivå innen relevante fag. Vi kan se bort fra dette kravet hvis du har relevant og allsidig praksis fra de aktuelle fagområdene, samt gode personlige forutsetninger for stillingen.

 

En god arbeidsplass

Statens vegvesen er en arbeidsgiver som setter trygghet og forutsigbarhet høyt. Vi har et klart og tydelig regelverk som sikrer medarbeidernes rettigheter, og vi legger stor vekt på at hver enkelt skal vite hva som kreves av dem i hverdagen.

Vi vil du skal kunne kombinere jobb og fritid på en god måte, og du får tilgang til mange goder som er viktige i den livssituasjonen du er i.

Vi tilbyr lønn avhengig av din kompetanse fra lønnstrinn 50 til 63, for tiden kr. 421 100,- til kr 528 700,- pr. år avhengig av kvalifikasjoner. For spesielt kvalifiserte søkere kan vi vurdere høyere lønn. Det trekkes 2 prosent pensjonsinnskudd til pensjonsordning i Statens pensjonskasse.

Statens vegvesen jobber for likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Dessuten arbeider vi aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju. Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.

 

Søk stilling via link på denne siden:

http://vegvesen.easycruit.com/vacancy/1040683/8185?iso=no

 

Kontaktpersoner:

Jan Nørstegård
mob: +47 99579005

Vis flere stillinger: