Undervisningsbygg flytter til nye miljølokaler

Undervisningsbyggs, et eiendomsforetak i Oslo kommune, har signert husleiekontrakt med Oslo Areal AS om å flytte inn i nye rehabiliterte og miljøvennlige kontorlokaler i Grensesvingen 7 på Helsfyr til neste år.

Nå er avtalen godkjent av Bystyret i Oslo kommune.

- Med vekst i antall ansatte og milliardinvesteringer i skolebygg i Oslo de siste årene, var vi klare for å skaffe oss nye og større lokaler sentralt plassert i forhold til offentlig kommunikasjon. Vi flytter kun 300 meter, har hatt fokus på vår miljøprofil og er veldig fornøyd med leieavtalen som er inngått med Oslo Areal AS, forteller seksjonsleder Anne Tveter Knoop i Undervisningsbygg.

- Grensesvingen 7 er et forbildeprosjekt i FutureBuilt i tillegg til at bygget vil få BREEAM-sertifiseringen Excellent. Undervisningsbygg skal inn i lokalene sammen med Miljødirektoratet som blir den største leietakeren. De høye miljøkravene innebærer reduksjon av klimagassutslipp for transport, energiforbruk og materialbruk, forteller eiendomssjef Tormod Syvertsen i Oslo Areal AS som legger til at moderniseringen av lokalene er i full gang og høy arkitektonisk kvalitet blir vektlagt for å bidra til et godt bymiljø.