Svakt resultat for Veidekke Agder

Det endelige resultatet for Veidekke Agder i 2012 endte på minus 33 millioner kroner, som er cirka 15 millioner svakere enn 2011.

– Vi er selvsagt ikke fornøyd med dette, men vi ser en rekke muligheter i et ellers tøft marked på Sørlandet, sier daglig leder Are Westbye i Veidekke Agder.

Hovedårsaken til de resultatmessige utfordringene er knyttet til et par konkrete prosjekter hvor sluttresultatet ble svakt. – Det hender dessverre at vi entreprenører ikke alltid treffer målskiva når sluttresultatet på våre mange prosjekter summeres opp. Årsakene kan være mange, men trøsten er at vi nesten alltid finner årsaken hos oss selv, noe som gjør det enklere å gjøre noe med det, sier Westbye.

I den senere tid har Veidekke Agder vunnet flere spennende prosjekter, hvorav Stuenes skole og et kraftverk på Iveland er de største. – Ordrereserven gir oss mange muligheter fremover, og vi har kommet langt i arbeidet med å justere og videreutvikle organisasjonen, legger Are Westbye til. Vi lanserer i disse dager en mer kunde- og prosjektorientert organisasjon, med tydeligere rapporteringsveier og oppfølging, avslutter Westbye.

Veidekke Agder forventer et fortsatt stramt marked på Sørlandet.