Sivilingeniør til store byggeprosjekter

OPAK er en kompetansebedrift som yter tverrfaglig rådgiving med høy kompetanse til bygg-, anleggs- og eiendomsmarkedene, og er et av Norges største prosjekt- og byggelederfirma for landbasert virksomhet.

OPAK har brukt hvert eneste av sine første 50 år til å bli enda bedre - ingenting kan rokke ved OPAKs faglige soliditet. Høy kompetanse er vår plattform, og det som gjør oss stolte. Stolte over oppdragene vi får, stolte over jobben som utføres, over løsningene som blir presentert og over de gode tilbakemeldingene våre rådgivere får.

FirmaTennebø & Partners for OPAK
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

OPAK jobber med prestisjefulle prosjekter og ønsker å ansette en sivilingeniør med evne til å organisere og lede gjennomføringen av store og komplekse byggeprosjekter. Vi legger vekt på gode lederegenskaper og høy faglig kunnskap. Aktuelle kandidater må ha vilje til å være en pådriver for utvikling i et sterkt fagmiljø.

 

OPAK har spennende kunder i sin portefølje - blant annet virksomheter som; COOP, Oslo-, Bærum- og Nesodden Kommune, Helse Sør-Øst, Statsbygg, Avinor, samt Fornyings-, Administrasjons- og Kirkedepartementet.

 

Som eksempel på prosjekter kan vi blant annet nevne utredning av Regjeringskvartalet, oppføring av Bærum Idrettspark, Kuben yrkesarena, nytt Østfoldsykehus og Ullerntunet Bo- og Servicesenter. Vi deltar også i en samarbeidsgruppe som utreder søknad om OL i Oslo 2022. Vi har vært prosjektledere for bygging av det nye kommunesenteret, Tangenten, på Nesodden, og har foretatt alternativutredning for plassering av nytt Munch-museum.

 

OPAK ønsker en sivilingeniør som har erfaring i å lede store byggeprosjekter og som kan aktivt bidra til økt verdiskapning i prosjekter. Vi ser for oss en målrettet sivilingeniør - en som er beslutningsdyktig og har evnen til å omsette kunnskap til praksis.

 

Ønsker du å vite mer om OPAK ta kontakt med Trond Boe-Tangen i Tennebø & Partners på tlf.nr. 91 74 38 00 eller e-post til trond@tennebo.no, for en uforpliktende samtale.


Søk stilling

Vis flere stillinger: